Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Șofer român, încarcerat în dubă după ce s-a izbit de un TIR: Conaționalul, transportat la spital, în stare gravă, cu elicopterul - FOTO
WhatsApp
Un șofer român, în vârstă de 26 de ani, a rămas încarcerat după un accident cumplit pe RN 10, în apropiere de Laruscade, o comună în departamentul Gironde din sud-vestul Franței.
Franța. Șofer român, încarcerat în dubă după ce s-a izbit de un TIR: Conaționalul, transportat la spital, în stare gravă, cu elicopterul - FOTO

Accidentul a avut loc ieri, 11 mai, în jurul prânzului, pe RN 10, în apropierea orașului Laruscade, pe direcția nord-sud din Franța. În impact au fost implicate o dubă și un camion.

3. -imagine fara descriere- (franta--sofer-roman--incarcerat-in-duba-dupa-ce-s-a-izbit-de-un-tir-conationalul--transportat-la-spital--in-stare-grava--cu-elicopterul---foto-3.jpg)

SURSA FOTO: captură sudouest.fr

RN 10 a fost întreruptă pe ambele sensuri de circulație până la ora locală 15:00, s-au făcut devieri în timp ce au intervenit serviciile de urgență.

Tânărul șofer român care a sfârșit într-un tragic accident în Ungaria, adus acasă. Adelin va fi condus pe ultimul drum sâmbătă (FOTO+VIDEO)

4. -imagine fara descriere- (franta--sofer-roman--incarcerat-in-duba-dupa-ce-s-a-izbit-de-un-tir-conationalul--transportat-la-spital--in-stare-grava--cu-elicopterul---foto-4.jpg)

SURSA FOTO: captură sudouest.fr

Șoferul unei dube care transporta paleți nu ar fi văzut vehiculul greu de marfă încetinind. Astfel, în urma impactului, s-a blocat sub remorca lui care conținea azot lichid. Șoferul, un tânăr de 26 de ani, de origine română, a fost descarcat de pompieri. Foarte grav rănit la picioare, a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Universitar Bordeaux.

2. -imagine fara descriere- (franta--sofer-roman--incarcerat-in-duba-dupa-ce-s-a-izbit-de-un-tir-conationalul--transportat-la-spital--in-stare-grava--cu-elicopterul---foto-2.jpg)

SURSA FOTO: captură sudouest.fr

„Mama este româncă, iar copilul este de culoare”. Adriana, despărțită de bebelușul ei de „un martor rasist”, în Franța: „Așa se întâmplă aici...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel