Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Român, bătut cu bestialitate de patru indivizi. Tânărul a ajuns invalid pe viață
WhatsApp
Un român a fost bătut crunt de patru indivizi și a rămas paralizat pe viață. Cei patru inculpați au fost condamnați vineri, de magistrații din Franța. 
Român prins de poliție cu documente false. Tânărul se dădea drept invalid pentru a câștiga bani

După patru zile de proces, jurații și-au emis verdictul vineri, 17 septembrie. Ei i-au găsit pe cei patru acuzați vinovați de „întâlnire cu violență” pe 21 februarie 2018 la Port-Vendres, departamentul Pyrénées-Orientales din sudul Franței. Un român a fost lovit cu picioarele înainte de a fi găsit inconștient. Violență care a dus la consecințe ireversibile.

Toată lumea își recunoaște participarea la această bătaie din 21 februarie 2018 la Port-Vendres. Și explică că au vrut să îl „corecteze” pe acest român pentru că ar fi deranjat două fete tinere la ieșirea dintr-un supermarket. Cu toate acestea, până la final, ancheta nu a făcut posibil să se stabilească care dintre cei patru acuzați a dat lovitura în capul victimei în timp ce ea era pe pământ. Un act final de violență care a provocat un traumatism cranian grav, lăsându-l pe român cu invaliditate permanentă, incapabil să fie autonom în viața sa relațională și în actele vieții de zi cu zi.

 

Pedepsele primite 

 

Jurații au individualizat sentințele, având în vedere fondul, personalitatea și vârsta învinuitului. Astfel, ei au păstrat abolirea discernământului pentru Jimmy V., în vârstă de 34 de ani, și, într-o stare de recidivă, l-au condamnat la 16 ani de închisoare penală. 

În mod similar, Franck W, 59 de ani, a fost condamnat la 12 ani de închisoare. Ambii au fost, de asemenea, sancționați cu o interdicție de ședere în Pirineii Orientali pentru 10 ani, care fusese solicitată de acuzare pentru cei patru acuzați.

O condamnare de 10 ani de închisoare a fost pronunțată împotriva lui Yann G., 43 de ani, și 8 ani de închisoare împotriva celui mai tânăr Bruno G., de 25 de ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel