Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Doctoriță româncă, găsită moartă în cabinet: „Monica a fost cu adevărat iubită”
WhatsApp
Doctorița Monica Mardare, în vârstă de 46 de ani, a fost găsită moartă în cabinetul ei din Chaillac, departamentul Indre, Franța.
Franța. Doctoriță româncă, găsită moartă în cabinet: „Monica a fost cu adevărat iubită”. FOTO: captură lanouvellerepublique.fr

Descoperirea macabră a fost făcută joi după-amiază de asistenta româncei care a găsit-o fără suflare în cabinet. Ea urma să primească pacienții, însă avea ușa închisă și oamenii s-au alarmat. Din nefericire, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru româncă.

Dispariția bruscă a medicului român a scufundat un oraș întreg în stare de șoc. Românca, stabilită de zece ani în Chaillac, a fost implicată activ în viața oamenilor.

„Este un șoc pentru toată lumea”, mărturisește prima asistentă a lui Chaillac, Corinne Soulas. 

Românca era în Franța împreună cu familia și „zâmbea mereu”, explică asistenta. „Ori de câte ori a putut, a fost acolo pentru a participa la viața orașului. Ea a fost încă cu noi în timpul numărării pentru ultimele alegeri”.

 

„A fost foarte iubită”

 

Medicul obținuse naționalitatea franceză în urmă cu mai puțin de un an. În același timp, a fost și candidată municipală pe lista actualului primar, Mathieu Moreaux. „A fost cu adevărat iubită”, insistă asistenta.

 

Dovadă a acestui atașament al locuitorilor, buchete de flori și lumânări au fost așezate spontan în fața cabinetului ei din Chaillac.

„Este o dovadă a stimei pe care am avut-o pentru ea”, a spus un localnic.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel