Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Scandal monstru la Cannes: un român a BĂTUT doi polițiști, nervos că și-a pierdut soția pe stradă
WhatsApp
Un român a făcut scandal monstru după ce și-a perdut soția pe străzile din Cannes. Tânărul a spart geamul unei mașini și a luat la bătaie doi polițisti.  

Un turist român i-a smuls părul din cap unui polițist și altuia i-a rupt un dinte, după ce s-a enervat că s-a pierdut de soția sa pe străzile din Cannes, scrie publicația nicematin.com

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de duminică, 27 septembrie, atunci când cei doi soți se aflau în vacanță pe Coasta de Azur. Cei doi au petrecut într-un bar până seara târziu. După ce au consumat mai multe băuturi alcoolice, cuplul a părăsit barul, îndreptându-se spre Croisette. La un moment dat, tânărul de 28 de ani și-a pierdut din ochi soția și a intra în panică.

Un șofer care trecea întâmplător prin zonă a observat comportamentul ciudat al românului și a oprit să-l întrebe dacă are nevoie de ajutor. Tânărul s-a enervat și a spart geamul autovehiculului. Scandalul nu a trecut neobservat și un echipaj al poliției a sosit la fața locului. 

Când i-a văzut pe oamenii legii, românul s-a enervat și mai tare și a devenit violent. Tânărul l-a apucat pe unul dintre agenți de păr și i-a smuls mai multe fire. Al doilea polițist care a sărit să-și apere colegul a fost lovit direct în față cu un pumn și a căzut la pământ. În timp ce era jos, românul l-a mai lovit odată și i-a rupt un dinte.

În cele din urmă, tânărul de 28 de ani a fost arestat.

Marți, acesta a fost judecat de Curtea Penală din Grasse și condamnat la 6 luni de închisoare cu executare. 

roman batut doi politisti franta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel