Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Călăii româncei incendiată în restaurantul românesc din Paris, în fața judecătorilor
WhatsApp
Patru inculpați se vor prezenta mâine în fața judecătorilor după ce au fost acuzați că au incendiat restaurantul Transilvania, din Paris, în care o chelneriță româncă a murit, iar alta a fost grav rănită, anunță leparisien.fr. 

Procurorii au finalizat ancheta și mâine va începe procesul.

Faptele au avut loc în seara de 11 iunie 2017, atunci când trei indivizi care purtau cagule au incendiat restaurantul „Transilvania” din orașul francez Aubervilliers. Potrivit martorilor, atacatorii au răspândit benzină peste tot în incinta restaurantului și apoi au provocat incendiul cu un cocktail Molotov, iar clienții și personalul restaurantului au rămas captivi în fața unei perdele de foc, unii suferind arsuri grave.

 

Dominica a murit după chinuri groaznice

 

O româncă, Dominica, în vârstă de 21 de ani, a murit, după ce s-a aflat timp de două luni şi jumătate în comă, din cauza arsurilor pe 100% din suprafaţa corpului, în urma atacului extrem de violent. 

Totodată, o altă ospătăriță, Lidia, în vârstă de 23 de ani la momentul respectiv, a fost foarte grav rănită și a suferit sechele ireversibile.

„Ea a putut să vorbească, însă traumatismul este atât de grav încât nu-şi aminteşte faptele”, a declarat o sursă apropiată cazului.

 

Reglare de conturi

 

Este posibil ca ele să fi fost prinse într-o reglare de conturi, fără să fie neapărat ţinte. Aceasta este pista poliţiei judiciare, care a prezentat feţe şi nume ale membrilor unui presupus comando, scria Le Parisien la momentul respectiv.

Un fapt extrem de rar în astfel de anchete penale, un suspect a fost reţinut la câteva zile după fapte. Acest locuitor din vecinătate, în vârstă de 26 de ani, un obişnuit al restaurantului, este suspectat că a comandat operaţiunea.

Cei care ar fi executat-o au fost arestaţi o lună mai târziu. Ei sunt originari din Mail de Fontenay, în La Courneuve. Ei au fost inculpaţi de tentativă de asasinat în bandă organizată şi distrugere prin mijloace periculoase. După decesul Dominicăi, au fost inculpați și de asasinat în bandă organizată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel