Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fotbaliştii suedezi, despre suporterii români: "E ENERVANT și e de neînțeles cum pot fi pe stadion oamenii ăștia"
WhatsApp
Patru dintre cei mai importanți fotbaliști ai Suediei au reacționat, pentru Aftonbladet.se, la finalul partidei cu România, după ce Alexander Isak a acuzat că a fost victima scandărilor rasiste în meciul de pe Arena Națională.

O parte dintre suporterii veniţi pe Arena Naţională, vineri seara, 15 noiembrie, la meciul contra Suediei, a scandat lozinci cu caracter rasist împotriva jucătorului advers, Alexander Isak. Mai mult, fotbalistul a fost întrebat dacă dorește ca meciul să fie întrerupt.

După victoria obținută de suedezi, Emil Forsberg, Sebastian Larsson, Andreas Granqvist și Victor Lindelof au avut un mesaj de transmis prin care au condamnat scandările rasiste pe stadioanele de fotbal.

“E greu de suportat. E enervant și e de neînțeles cum pot fi pe stadion oamenii ăștia. Imediat l-am sprijinit pe Alex. Am vrut să-i demonstrăm că suntem alături de el 100%”, a declarat Lindelof.

“E un aspect care-mi place la acest grup. Am mers să-l îmbrățisăm pe Alex și ne-am bucurat de calificarea la EURO 2020. Astfel de momente nu ar trebui să aibă loc. E tragic!”, a declarat și Sebastian Larsson.

“E frumos că Alex a rămas concentrat la meci și alături de echipă. E înțelept și prudent”, a spus și Andreas Granqvist.

„Astfel de lucruri nu au ce căuta în fotbal”, a spus și Emil Forsberg, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel