Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fostul rege al Spaniei, Juan Carlos, în exil într-o destinație exotică și foarte scumpă
WhatsApp
Fostul rege al Spaniei, Juan Carlos, se află în Abu Dhabi și este cazat la un hotel exclusivist. Anunțul a fost făcut de presa iberică, relatează Realitatea PLUS.

Urmărit de acuzațiile de corupție tot mai numeroase, fostul monarh spaniol în vârstă de 82 de ani a părăsit luni Spania la bordul unui avion privat. Până în acest moment nu există o confirmare oficială cu privire la locația în care se află.

La începutul acestei săptămâni, Casa Regală de la Madrid a anunțat că Juan Carlos a decis să părăsească țara ca urmare a repercusiunilor publice ale ”unor evenimente trecute” din viaţa sa privată, fără a preciza destinația. Una dintre anchete vizează un contract de construcţii feroviare în Arabia Saudită și transferul a circa 100 de milioane de dolari, virați, în secret, într-un cont din Elveția al fostului rege.

Juan Carlos a devenit regele Spaniei în perioada de după dictatura lui Francisco Franco, începând cu 1975, și a fost considerat pentru multă vreme simbolul democrației și constituționalismului într-o țară care și-a făcut tranziția la regimul democratic odată cu venirea sa pe tron. În 2014, a abdicat în favoarea fiului său, Felipe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel