Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Forțele Aeriene Regale opresc "zborurile neesențiale" ale avioanelor Typhoon și Red Arrows pe fondul temerilor că scaunele ejectoare NU funcționează
WhatsApp
Flota de avioane de vânătoare Typhoon a Forțelor Aeriene Regale (RAF) a fost oprită la sol din cauza unei defecțiuni care ar putea afecta funcționarea scaunului ejectabil al avioanelor, lăsând spațiul aerian britanic nepăzit.
Forțele Aeriene Regale opresc "zborurile neesențiale" ale avioanelor Typhoon și Red Arrows pe fondul temerilor că scaunele ejectoare NU funcționează / Foto: Captură video youtube

Problema tehnică a afectat, de asemenea, echipa de acrobație Red Arrow, văzând toate zborurile neesențiale întrerupte în timp ce echipele de la sol încearcă să înțeleagă problema, a anunțat RAF pe Twitter.

În timp ce Red Arrows asigură pur și simplu echipele de acrobație acrobatică, Typhoon-urile RAF au sarcina de a proteja spațiul aerian al Regatului Unit și al Insulelor Falkland, într-o perioadă de tensiuni sporite cu Rusia.

 

RAF oprește "zborurile neesențiale" ale avioanelor Typhoon și Red Arrows pe fondul temerilor că scaunele ejectoare nu funcționează

 

Descoperirea alarmantă are loc în aceeași zi în care Red Arrows au luminat cerul Regatului Unit în ultima zi a Salonului Aerian de la Farnborough.

Echipa de piloți temerari a avut o traiectorie de zbor plină, efectuând cascadoriile și zborurile lor caracteristice prin Farnborough, Leicestershire, Northamptonshire, Buckinghamshire, Oxfordshire și Hampshire.

Acum, aterizarea la sol pune sub semnul întrebării dacă Red Arrows va putea să participe la spectacolul aerian de la Bray din acest weekend, la sud de Dublin.

Se crede că pauza este o măsură de siguranță temporară, dar va fi o îngrijorare pentru șefii militari, deoarece Typhoon-urile sunt coloana vertebrală a apărării aeriene a Regatului Unit.

 

Avionul a intrat în serviciu în 1994 și este o a patra generație de avioane de luptă multirol

 

Avionul a intrat în serviciu în 1994 și este o a patra generație de avioane de luptă multirol, care este folosită în mod regulat pentru a respinge avioanele rusești care se apropie și care testează timpul de reacție al Regatului Unit.

Ultima dată când un avion RAF a suferit un accident a fost la 20 martie 2018, când un avion Red Arrows s-a prăbușit la scurt timp după decolare la RAF Valley.

Pilotul a reușit să se ejecteze cu succes, dar pasagerul, liderul echipei Red Arrows, a fost ucis, conform Daily Mail.

Red Arrows zboară în jeturi rapide Hawk distinctive și sunt menite să reprezinte viteza, agilitatea și precizia RAF pe o scenă grandioasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel