Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Focuri de armă trase pentru oprirea unor hoţi care demontau prelata unui TIR
WhatsApp
Poliţiştii arădeni au tras mai multe focuri de armă, în noaptea de duminică spre luni, pentru a putea opri trei bărbaţi care furau produse dintr-un TIR, după ce au demontat prelata remorcii.

Hoţii au fost prinşi în flagrant în cartierul Aurel Vlaicu, din municipiul Arad, şi au vârste cuprinse între 14 şi 33 de ani, scriu jurnaliștii de la Agerpres. 

"Din cercetări a reieşit că cei trei bărbaţi ar fi demontat prelata unei autoutilitare parcate pe strada Cocorilor, din municipiul Arad, iar din interiorul acesteia ar fi sustras mai multe flacoane din plastic reprezentând produse de curăţenie. Pentru prinderea şi reţinerea acestora, poliţiştii au efectuat mai multe somaţii, totodată executând şase focuri de armă în plan vertical", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Livia Pescar.

Prejudiciul a fost recuperat parţial şi restituit păgubiţilor.

Un bărbat de 19 ani şi unul de 33 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive. 

CITEȘTE ȘI: 27 de migranţi, descoperiţi la frontieră într-un TIR care mergea în Spania

 

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, luni dimineaţă, 27 de migranţi din Egipt şi Afganistan care au încercat să iasă din ţară ascunşi într-un TIR verificat în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II şi care se deplasa în Spania.

Şoferul este român şi transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, paleţi cu rucsacuri şi alte bunuri din România pentru firme din Spania.

"În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, 27 de cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Egipt şi Afganistan, cu vârste cuprinse între 22 şi 42 de ani", a informat Poliţia de Frontieră, scrie Agerpres. 

Cercetările sunt continuate şi urmează să se stabilească dacă şoferul este implicat în tentativa migranţilor de a trece ilegal frontiera de stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel