Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fiul lui Joe Biden, pus sub acuzare pentru fraudă fiscală 
WhatsApp
Hunter Biden a fost pus oficial sub acuzare în SUA. 

Fiul președintelui american Joe Biden, Hunter Biden, a fost pus sub acuzare joi pentru a doua oară la nivel federal, de această dată fiind acuzat de evaziune fiscală, conform unui document judiciar, consultat de Reuters și AFP.

La vârsta de 53 de ani, Hunter Biden este acuzat că a fost implicat într-o schemă pentru a evita plata a cel puțin 1,4 milioane de dolari în impozite federale în perioada 2016-2019, conform procurorului special responsabil cu investigația.

Pe ce cheltuia banii Hunter Biden

 

Conform documentului citat, el ar fi cheltuit milioane de dolari pentru un stil de viață extravagant, neglijând plata taxelor. Rechizitoriul detaliază nouă capete de acuzare, incluzând evaziune fiscală și fals în declarații.

Fostul avocat și om de afaceri este acuzat că și-a cheltuit banii pentru a-și finanța consumul de droguri, compania unor "escorte" și pentru achiziționarea de mașini și haine de lux.

Această nouă acuzare înseamnă că fiul președintelui, deja cercetat penal pentru deținere ilegală de armă, ar putea fi judecat de două ori în anul viitor, în timp ce tatăl său se află în mijlocul unei campanii pentru realegerea la Casa Albă, conform informațiilor furnizate de AFP, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel