Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Filmul tragediei din Alba Iulia. Descoperirea legiștilor în cazul copilașului ucis: Era deja mort când sunau polițiștii
WhatsApp
Despărțirea de mama fiului său și faptul că stătea cu băiețelul doar în week-end-uri par să fi fost motivele care au declanșat, în final, o nenorocire în Alba Iulia.
Filmul tragediei din Alba Iulia. Descoperirea legiștilor în cazul copilașului ucis: Era deja mort când sunau polițiștii

Vorbim despre bărbatul de 27 de ani care, sâmbătă noapte, și-a omorât copilul de un an, apoi s-a sinucis.

Mama băiețelului a sunat la 112 și a cerut ajutor, pentru că a presimțit că e ceva în neregulă. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Bogdan îl luase pe băieţel la el în apartamentul în care stătea cu chirie în Alba Iulia.

A făcut pe contul lui de Instagram nu mai puţin de 22 de postări: unele dintre ele - fotografii şi filmuleţe cu amintiri de când băieţelul era mai mic, altele care ilustrau cum cei doi îşi petrec ziua - au mers să mănânce îngheţată, s-au plimbat, şi tatăl i-a dat de mâncare copilului. La un moment dat, bărbatul a postat însă şi un bilet răvăşitor în care scria: „Mi-am pierdut familia. Deşi am greşit în trecut (...) Experiența de familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată, până mi s-a furat posibilitatea să-mi văd băiatul cum creşte, mi s-a furat primul Crăciun al lui, ziua lui de naştere". Şi a încheiat, scriind: „încă pot alege.”

Ce a urmat e greu de imaginat. Mama copilului a sunat la 112, în jurul orei 1 noaptea, şi a alertat poliţia că ceva rău i se putea întâmpla băieţelului ei. Poliţiştii l-au sunat pe bărbat, care i-a asigurat pe agenţi ca totul e în regulă. Nu le-a spus însă unde se afla, şi apoi nici nu a mai răspuns la telefon.

„Polițiștii au trecut la verificarea domiciliului acestuia și a adresei unde locuia în chirie, în niciuna dintre locații neexistând indicii cu privire la posibile fapte de violență”, a declarat Comisar șef Luminița Prodan – purtător de cuvânt IPJ Alba, conform Știrile PRO TV.

 

Proprietarul a refuzat să fie spartă ușa

 

Poliţiştii nu l-au găsit la prima adresă, aşa că au mers la a doua, apartamentul în care bărbatul locuia în chirie. Au cerut proprietarului acceptul să spargă uşa, însă acesta ar fi refuzat şi a declarat că vine el să le deschidă. Dar a durat câteva ore ca bărbatul să ajungă la apartament.

„Întrucât ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia”, a mai spus comisar șef Luminița Prodan – purtător de cuvânt IPJ Alba, conform sursei citate.

Înăuntru, agenţii i-au găsit pe cei doi, tată şi fiu, fără suflare.

A durat patru ore de la apelul mamei, până în momentul în care agenţii de poliţie au făcut descoperirea macabră. Medicii legişti au stabilit că bebeluşul a fost ucis între 12 şi 1 noaptea. Asta înseamnă că atunci când tatăl vorbea la telefon cu poliţiştii, fiul său era deja mort. Ulterior, bărbatul şi-a luat viaţa.

„L-am văzut săptămâna trecută, se plimba cu copilul prin cartier, și am zis: `Ţi-ai adus familia acasă?` Și a zis: `Numai în vizită, atât`. Erau despărțiți de anul trecut, și l-am întrebat: `Unde îți este mama și copilul?` Și a zis: `A plecat de la mine` și am zis: `Din ce motiv?``Că m-am purtat urât cu ea, eu sunt vinovat` ”, spune un bărbat.

Părinţii copilaşului au avut o relaţie care a început în urmă cu doi ani, iar în octombrie s-au despărţit şi locuiau separat. În stare de şoc, femeia a fost audiată de poliţişti. Tânăra mai are doi copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel