Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Filmul CRIMEI din fața Parlamentului. DETALII de ULTIMĂ ORĂ din referatul procurorilor
WhatsApp
Conflictul din 29 septembrie din fața Parlamentului, unde o persoană a fost ucisă, a pornit de la o femeie, arată referatul procurorilor, potrivit  Știrilor TVR . Două grupări rivale au venit în Piata Constituției cu zeci de bătăuși înarmați cu săbii, bâte și țevi ca să își regleze conturile, iar încăierarea a fost filmată de camerele de sparavegehere de pe clădirea Parchetului General.

Totul a început sâmbătă seară, când liderul unei grupări din Sectorul 5, Ionuț Mirea ,zis Boxerul, a fost sunat de Ion Alexandru, zis Alex Barbaro, cel care controlează o altă grupare interlopă din zona Tei-Doamna Ghica. Barbaro i-a reproșat lui Mirea o presupusă legătură cu concubina lui și i-a cerut să își regleze conturile. Așa că și-au dat întâlnire a doua zi, duminică, 29 septembrie, pe teren neutru, în Piața Constituției.

Cei doi nu au venit singuri. Alex Barbaro a venit cu 40 de inși și cu 10 mașini, iar Mirea, cu 5 mașini. Toți erau înarmați cu săbii, bâte, cuțite și țevi de metal. Discuția a degenerat imediat și s-a ajuns la o încăierare generală.

Bărbatul ucis, Ion Ban, zis Doctoru, unul dintre membrii grupării lui Ionuț Mirea, a fost prins de opt membri ai grupării rivale.

„Agresiunea asupa victimei a debutat cu pulverizarea de către Păun Romeo a unui spray lacrimogen de la o distanţă de aproximativ 1,5 metri după care Ban Ion a fost înconjurat imediat de un număr de 8 membri din grupul advers care i-au aplicat mai multe lovituri în zona capului, a spatelui şi a membrelor cu bâte, cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un corp dur alungit, cu muchii uşor alungite (posibil sabie - n.r.)”, se arată în referatul Parchetului Capitalei.

Cei șase bărbați reținuți în acest dosar au fost arestați preventiv, decizia fiind luată de magistrații Tribunalului București. Liderul grupării din Tei, Alex Barbaro, nu a fost prins nici până acum.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel