Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fetiță româncă, de doi ani, rănită. Mașina, condusă de mama sa, lovită de o roată desprinsă de la o autoutilitară
WhatsApp
O fetiţă, de doi ani, a fost rănită, vineri, după ce maşina în care se afla, condusă de mama ei, a fost lovită de o roată care s-a desprins de la o autoutilitară.
Fetiță de doi ani, rănită. Mașina în care se afla cu mama sa, lovită de o roată desprinsă de la o autoutilitară

Biroul de Presă al IPJ Harghita a informat că accidentul s-a produs pe DJ 123/C, dinspre DE 578 către localitatea Armăşenii Noi, când unei autoutilitare conduse de un bărbat de 29 ani i s-ar fi desprins o roată, care a lovit un autoturism parcat, la volanul căruia se afla o femeie, de 39 de ani.

În urma impactului, fetiţa de doi ani a conducătoarei auto, aflată pe locul din spate, într-un dispozitiv de transport pentru copii, a suferit vătămări, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, pentru îngrijiri medicale.

Atât conducătorul autoutilitarei, cât şi femeia care se afla la volanul autoturismului parcat au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero, mai precizează sursa citată de Agerpres. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un alt accident rutier a avut loc, pe data de 16 februarie, în localitatea Budeasa din județul Argeș. Șoferița unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat cu mașina într-un cap de pod.

 

Trei minori români răniți, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod în Arad

 

Accidentul rutier s-a produs pe raza localității Budeasa din județul Argeș.  „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, o femeie de 36 de ani, din Bălilești, care conducea un autoturism pe DJ 703K, din direcția Budeasa către Mălureni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un cap de pod”, a transmis IPJ Argeș.

În urma accidentului, trei minori (o fetiță și doi băieți), cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, au fost răniți și transportați la spital. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

”În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, au mai precizat reprezentanții IPL Argeș.

În urma impactului au rezultat trei victime, o fată cu vârsta de 3 ani și doi băieți cu vârstele de 7 și respectiv 10 ani.

Toți copiii sunt stabili hemodinamic și au fost transportați la spital pentru investigați medicale amănunțite. Conform sursei citate la fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de intervenție, un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj medical de urgență cu asistent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel