Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fetiţa româncă de 3 ani, amenințată cu moartea de tată, salvată de o tânără polițistă: „Când am luat-o în brațe am lăcrimat de parcă era copilul meu“
WhatsApp
Un român de 36 de ani și-a sechestrat fetița în vârstă de 3 ani, în apartamentul său din Botoșani. Mama a chemat poliția din cauza comportamentului violent, el agresând-o pe ea și pe mama ei. O polițistă a reușit să intre în legătură cu individul, care i-a dat fetița pe geam.

Tatăl fetiței, un român de 36 de ani, cunoscut cu anumite afecțiuni și sub influența băuturilor alcoolice, le-a scos din casă pe mama și pe bunica acesteia, după ce le-a bătut, apoi a amenințat că va ucide fata cu o macetă.

„Iulia a reușit să negocieze cu bărbatul. După o discuție de aproximativ 20 de minute, l-a convins să îi ofere fetița în siguranță!”, notează reprezentanții MAI. Polițista a reușit să creeze o legătură, bazându-se pe faptul că pe ea o chema Iulia, iar pe bărbat Iulian. Ea l-a convins pe individ că nu are rost să țină copilul martor la scandal, pentru că se poate speria, așa că, pe geamul apartamentului situat la parter, i-a dat agentei ferița. Ulterior, bărbatul s-a predat polițiștilor aflați la fața locului și s-a întocmit un dosar penal pe numele său.

„Când am luat-o în brațe mi-au lăcrimat imediat ochii, de parcă era copilul meu! În momentul în care i-am dat mamei fetița, am simțit în ochii aceștia o bucurie pe care nu o pot exprima!”, a declarat polițista Iuliana Froicu.

Reprezentanții MAI au apelat și la ironie când au prezentat cazul din Moldova: „Ne-am bucura dacă povestea Iuliei se va viraliza cel puțin la fel de mult cum, zilele trecute, s-a viralizat fotografia cu polițista surprinsă în trafic, lângă mașina de serviciu!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel