Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fetiță de 10 ani, lovită de mașină pe trecerea de pietoni de un șofer de 70 de ani
WhatsApp
O fetiță de 10 ani a fost lovită de o mașină, pe trecerea de pietoni, pe o stradă intens circulată din Vaslui. Șoferul a părăsit locul accidentului.
Un student spaniol, accidentat mortal în România

Scena a fost surprinsă de o cameră de supraveghere din zonă. În imagini se observă cum fata se asigură înainte să treacă strada. Aceasta parcurge câțiva metri, iar la mijlocul zebrei este surprinsă de un autoturism care, deși nu avea viteză, a trântit-o la pământ și mai mult, a târât-o pe fetiță pe asfalt, potrivit Știrile Protv.

La volan era un bărbat de 70 de ani care a spus că nu a observat fata traversând. Aceasta a căzut în fața mașinii și, potrivit martorilor, haina de fâș cu care era îmbrăcată a salvat-o și astfel aceasta nu a ajuns sub roți. Fetița s-a ridicat panicată de pe asfalt, s-a întors pe trecerea de pietoni și a mers pe trotuar.

 

Șoferul și-a continuat drumul

 

După producerea accidentului, șoferul a oprit pe partea dreaptă a carosabilului și, când a văzut că fata e bine, și-a continuat drumul. Cei care au anunțat autoritățile, respectiv poliția și ambulanța au fost martorii.

Din fericire, fetița nu a fost transportată la spital, întrucât nu prezenta leziuni, iar șoferul a fost găsit în scurt timp de oamenii legii. Acesta nu era băut, dar a rămas fără permis pentru 30 de zile, pentru neacordare de prioritate.

 

Omorâte în fața casei

 

Accidentele de acest fel sunt tot mai prezente, iar copii sunt frecvent victimele inconștienței șoferilor. Astfel, o femeie de 77 de ani și o fetiță de 11 ani au fost lovite mortal de o mașină, în județul Dolj. Autoturismul a intrat în ele când erau așezate pe un cap de pod, chiar din fața casei, scrie Digi24.

Conform Poliției Dolj, accidentul s-a produs în localitatea Valea Stanciului, unde o mașină condusă de o femeie de 30 de ani, din Valea Stanciului, pe o stradă din localitate, a lovit o femeie de 77 de ani și o copilă de 11 ani, care erau așezate pe un cap de pod în fața curții locuinței lor. Atât femeia, cât și copila au murit la fața locului, scrie Mediafax.

Șoferița a fost testată cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. În plus, pe mașina implicată în accident se putea observa semnul începătorului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel