Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Femeie, escrocată de 60.000 de euro în numele lui Jason Statham, care i-a promis că o ia de soție: „Am datorii și mi-am pierdut casa”
WhatsApp
O femeie în vârstă de 60 de ani, a sperat să se căsătorească cu o vedetă, dar de fapt a căzut pradă unei escrocherii. Victima, care este din Graubünden, Elveția, a crezut că vorbește pe Instagram cu actorul Jason Statham, însă cel cu care conversa era un escroc ce crease un cont fals cu numele starului britanic și i-a luat toți banii.
Femeie, escrocată de 60.000 de euro în numele lui Jason Statham, care i-a promis că o ia de soție Am datorii și mi-am pierdut casa

Patricia a divorțat în urmă cu trei ani, iar de câteva luni și-a descărcat aplicația Instagram pe telefonul ei mobil. I-a trimis un mesaj actorului ei preferat, Jason Statham. Și s-a întâmplat ceea ce nu s-ar fi așteptat niciodată. Actorul sau, mai bine zis, cel care manevra contul creat pe numele vedetei de la Hollywood i-a răspuns.

Curând, relația a avansat și cei doi au început să-și scrie în fiecare zi. „Statham” însoțea fiecare mesaj cu inimioare și cu trandafiri. La un moment dat, „Jason al meu”, cum îi spunea deja, i-a cerut bani. 

 

Elvețianca ajunsese să-i cumpere „eroului ei” telefoane, tablete, iPad-uri

 

„A vrut să donez pentru organizația lui de caritate”, spune Patricia. A început cu 1.000 de euro. Curând, donația a ajuns la peste 4.000 de euro, a povestit victima pentru cotidianului elvețian Blick.

Ulterior, elvețianca ajunsese să-i cumpere „eroului ei” device-uri scumpe – telefoane, tablete, iPad-uri, pe care acesta spunea că le oferă în dar copiilor. El solicita, ea plătea.  

Deși avertizată de familia ei și de prieteni că este o escrocherie, femeia a continuat să trimită bani. „Statham” i-a promis chiar că o ia de soție. Patricia a calculat că a trimis în jur de 60.000 de euro. În fine, după o lungă perioadă, ea însăși a devenit suspicioasă. L-a întrebat pe „iubitul” ei de ce avea nevoie de bani. Când l-a anunțat că ar vrea să se întâlnească față-n față, pentru a stabili detaliile nunții, „Statham” a dispărut, cu tot cu cont.

În realitate, actorul Jason Statham a avut o relație de șapte ani cu modelul Kelly Brook, care s-a încheiat în 2004. Din 2010, formează un cuplu cu modelul Rosie Huntington-Whiteley. Cei doi trăiesc în Beverly Hills, California, SUA, și au un copil în vârstă de 4 ani, Jack Oscar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel