Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Femeia luată de râu în Italia, a fost găsită decedată, cu fiica de trei ani în brațe 
WhatsApp
Căutările Susannei Recchia și ale fetiței sale de trei ani, dispărute din locuința lor din Miane, provincia Treviso, de vineri seara, au avut un deznodământ tragic. 
Salvatorii italieni au sosit rapid la fața locului

Trupurile au fost găsite pe o insuliță la câțiva kilometri de podul din Vidor. La fața locului au intervenit forțele de ordine și salvatorii, folosind drone și câini. A fost deschisă o anchetă pentru omor urmat de sinucidere, procurorul declarând că este un caz „fără suspiciuni și cu un deznodământ clar”, având în vedere biletul de adio lăsat de femeie. 

În dimineața zilei de duminică, 15 septembrie, în jurul orei 10:00, trupurile neînsuflețite ale mamei și fiicei au fost găsite pe o insuliță din apropierea „Isola dei Morti” la Moriago della Battaglia (Treviso).

Locația se află la aproximativ 15 kilometri de Miane, în aval de podul din Vidor. În ultimele ore, pompierii au fost implicați în recuperarea trupurilor și în efectuarea procedurilor de identificare. La fața locului, forțele de ordine, voluntarii Protecției Civile și pompierii au lucrat ore în șir, folosind un elicopter, echipe nautice, drone și câini de urmărire.

Înghițită de râu împreună cu fiica sa


Se crede că Susanna Recchia a fost înghițită de râul Piave împreună cu fiica ei de trei ani. Surse indică faptul că trupurile au fost găsite îmbrățișate pe o insuliță din aval de podul din Vidor, unde a fost descoperită și mașina femeii. Conform anchetatorilor, femeia a intrat în râul Piave vineri seara, dar se pare că în cele din urmă ar fi alunecat pe malul râului, acolo unde câinii de urmărire au găsit ultimele urme. Apele râului au dus trupurile la aproximativ un kilometru în aval.

Anchetă în curs

Procurorul din Treviso, Barbara Sabbatini, anchetează cazul și va decide în orele următoare dacă va dispune autopsia. Susanna, de profesie asistentă de stomatologie, mai avea trei copii dintr-o relație anterioară. Vecinii o descriu ca fiind o femeie foarte retrasă, cu puțini prieteni. Fostul partener, tatăl fetiței, afirmă că nu a avut niciodată un comportament care să prevestească ce urma să se întâmple, deși separarea i-a provocat Susannei o stare de disconfort și dezorientare.

Scrisoarea de adio

Vineri seara, Susanna i-a trimis un mesaj fostului său partener, cerându-i să vină sâmbătă dimineața la ora 8 pentru a lua fetița. De atunci, femeia a avut 12 ore pentru a părăsi locuința din Miane cu fetița, la bordul Volkswagenului său Tiguan alb. În casă a lăsat o scrisoare de cinci pagini în care își exprimă disperarea și dorința de a-și pune capăt zilelor. Fostul partener a descoperit scrisoarea dimineața, când nu a găsit nici femeia, nici copilul. Imediat, dispariția a fost semnalată Poliției din Conegliano, iar Prefectura din Treviso a emis o alertă de căutare. Ultimele persoane care au văzut-o pe femeie au fost vecinii săi.

Descoperirea mașinii

Căutările au continuat fără oprire, chiar și pe timpul nopții. Sâmbătă seara, în jurul orei 18, mașina Susannei Recchia, un Volkswagen Tiguan, a fost găsită în localitatea Cozzuolo, lângă podul din Vidor. Locația este aproape de locul în care, în timpul verii, Alex Marangon, un tânăr de 25 de ani, a fost găsit mort după ce a dispărut în timpul unui ritual șamanic.

Președintele Regiunii Veneto, Luca Zaia, a transmis condoleanțe familiei printr-o postare în care a afirmat că „cea mai neagră ipoteză, din păcate, s-a adeverit: trupurile Susannei Recchia și ale fiicei sale de trei ani au fost găsite pe o insuliță în râul Piave, la aproximativ doi kilometri de podul din Vidor. Căutările au început imediat după semnalarea dispariției de către partenerul femeii. Mașina a fost găsită sâmbătă, 14 septembrie, la ora 19:00, lângă podul din Vidor. Deși se lăsase noaptea, echipele de salvare nu au încetat niciun moment operațiunile de căutare în zonă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel