Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Familie de români, distrusă. Tată și fiică de 6 ani, morți după ce au fost spulberați de un șofer sinucigaș. Mama, în stare gravă
WhatsApp
O familie din Motru a fost distrusă, marți dimineață, pe Centura de Nord a Craiovei. Tatăl, care se afla la volan, și fetița lui de șase ani, au pierit pe loc după ce un șofer de 25 de ani cu intenții sinucigașe a intrat în plin în mașina lor.

O familie din Motru a fost distrusă, marți dimineață, pe Centura de Nord a Craiovei. Tatăl, care se afla la volan, și fetița lui de șase ani, au pierit pe loc după ce un șofer de 25 de ani cu intenții sinucigașe a intrat în plin în mașina lor. Se pare că Leontin Marian Popa ar fi lăsat un bilet de adio descoperit la locul accidentului în care tânărul spunea că nu vrea să mai trăiască, bilet care se încheia cu: „Te iubesc, Ana, te iubesc, fratele meu“.

Apropiaţii tânărului susţin că acesta se certase cu iubita şi că spunea tot mai des, în ultima vreme, că vrea să-şi pună capă zilelor şi că va intra cu maşina într-un TIR.

Mama fetiței a fost preluată de salvatori în stare gravă și se află acum la spital. Directorul medical al Spitalului din Craiova a anunțat că femeia a suferit fracturi la nivelul bazinului, coloanei cervicale si un traumatism cranian, informează Observator.

Se pare că intenționau să meargă la mare, în mașina lor cumpărată de doar câteva zile. Din nefericire, au mai apucat să se bucure de zile liniștite la plajă.

 

Cei doi șoferi şi o fetiță de 6 ani au murit

 

Poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr de 25 de ani din Gherceşti, care conducea un autoturism pe DN 65F, a pătruns pe contrasens, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru.

În urma accidentului, cei doi șoferi şi o fetiță de 6 ani au murit, iar o femeie de 34 de ani a fost transportată la spital.

În cauză, cercetările continuă în vederea lămuririi cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel