Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Familie de români din Belgia, atacată de un grup de tineri după meciul de la EURO 
WhatsApp
Români atacați în Belgia după meciul de sâmbătă. Totul s-a petrecut în comuna Rijkevorsel, situată în regiunea Kempen din Anvers. Un român a fost rănit în urma scandalului care a degenerat.
Polițiștii investighează dacă incidentul are legătură cu meciul de la EURO (Foto: captură rtv.be)

Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, când o familie de români a fost atacată de un grup de tineri. Un tânăr român de 22 de ani a fost înjunghiat în picior, iar în zonă s-au auzit chiar și focuri de armă. Nu se știe încă cu exactitate ce s-a întâmplat.

Sora victimei a spus presei belgiene că familia venise să urmărească meciul de la Campionatul European dintre Belgia și România.

Pe drumul spre casă, aceștia au fost urmăriți și atacați de un grup de tineri. Incidentul s-a petrecut pe Prinsenpad, o stradă mică din centru. Tânărul român de 22 de ani a fost rănit prin înjunghiere, având nevoie de îngrijiri medicale la spital, deși rănile sale nu au fost grave. Au fost trase și focuri de armă.

Incidentul a avut loc chiar înainte de miezul nopții. „Nu este încă foarte clar ce s-a întâmplat exact”, a declarat Kristof Aerts de la procuratura din Anvers, citat de vrt.be.

"A avut loc o altercație între două grupuri, unii belgieni și unii români, posibil legată de fotbal, dar aceasta nu este încă o certitudine. Un bărbat român a fost rănit ușor. Cinci persoane au fost arestate și urmează să fie puse sub acuzare și interogate astăzi”.

Parchetul confirmă că la locul incidentului au fost găsite un pistol cu bile și o macetă, însă nu este clar cine le-a adus sau folosit.

 

----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel