Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
EXPLOZIE puternică în Madrid: Clădire distrusă în totalitate. Cel puțin 3 MORȚI. UPDATE
WhatsApp
O explozie uriașă a distrus mai multe etaje ale unei clădiri de pe strada Toledo 98, din cartierul Latina din Madrid. Ar fi vorba despre o clădire situată în vecinătatea unui azil de bătrâni.  

O explozie puternică a avut loc miercuri în centrul Madridului.

Potrivit unor martori, ar fi vorba despre un imobil situat lângă o casă de bătrâni de pe strada Toledo,o școală și o biserică. Cel puțin cinci etaje ale clădirii au explodat din cauza a ceea ce se crede că este o scurgere de gaz.

Clădirea afectată are aproximativ 98 de metri înălțime. Imobilul a fost grav avariat, pierzând complet acoperișul și pereții despărțitori ai cinci din cele șapte etaje. Numărul victimelor nu este cunoscut.

UPDATE, 16.45

 

Există numeroase distrugeri și vehicule afectate, iar persoanele în vârstă sunt evacuate de Poliția Municipală și Națională, care au înconjurat zona, potrivit presei madrilene.

După cum se vede din primele imagini, unii pietoni au fost răniți de explozia de pe strada Toledo din Madrid. Peste o duzină de ambulanțe au intervenit până acum lângă  Puerta de Toledo. Ca urmare a exploziei, există o clădire în flăcări și mai multe vehicule au fost afectate de deflagrație, potrivit La Vanguardia.

Potrivit Emergencias Madrid, proprietatea afectată este numărul 98 de pe strada Toledo; Este situată exact în spatele Bisericii și ar fi folosit ca reședință pentru preoți, unul dintre ei locuind acolo.

UPDATE 17.00

 

Cel puțin trei persoane și-au pierdut viața în explozia puternică din Madrid, informează la Vanguardia.

Serviciul de urgenţe medicale din Madrid a confirmat moartea a două persoane, precizând că sunt spitalizate alte opt persoane, dintre care una este în stare critică.

Primarul Madridului, José Luis Martínez Almeida, a făcut o „evaluare preliminară cu toate măsurile de precauție” în zona exploziei și a explicat că totul indică o explozie de gaze, care a aruncat în aer cele patru etaje superioare ale clădirii. „Pompierii vor vedea dacă au fost deteriorate zidurile alăturate dintre clădirea care a explodat și cea a azilului de bătrâni. La fel, molozul a căzut și în curtea școlii care este atașată la clădire”, a subliniat Almeida.

Cel puțin un copil a fost rănit la centrul educațional.

Potrivit Emergencias Madrid, una dintre decedate este o femeie de 85 de ani. Al doilea este un bărbat, deși nu au apărut alte detalii.

"Gândurile noastre sunt la rudele persoanelor decedate sau rănite", a declarat, la rândul său, premierul Spaniei, Pedro Sanchez.

 

 

 

Actualizare...

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel