Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
EURES România. 900 locuri de muncă la cules de fructe în Spania pentru sezonierii români
WhatsApp
O firmă din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania oferă 900 locuri de muncă în agricultură la recoltare fructelor: căpșuni, zmeură, mure și afine.
culegator capsuni

SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L.  transmite că muncitprii vor lucta 6 ore și 30 minute/zi (cu pauză de masă de o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva. Plata se face pe card. Salariu brut 44,99 euro/zi din care se scad asigurări de sănătate și TVA (net 41,29 euro/zi). La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 euro cenți/zi (persoane noi) și la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenți/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 7,47 euro brut/oră.

Cerințe: femei (600 persoane) și 150 cupluri; vârsta 18 – 50 ani; experiență în agricultură și capabile să recolteze căpșuni, afine, zmeură și mure, la temperaturi ridicate în primăvară, din sere. Nu se solicită cunoașterea limbii.

Cazarea este oferită gratuit de companie; se plătesc utilitățile (electricitate, apa, gunoi și butelie) 1,73 euro/zi din net. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este platită de muncitor. Durata contractului: angajare cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă 15 zile. Contractul de muncă poate  începe cu 01 aprilie 2021. 

Persoanele care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES, din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui, compartiment EURES, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizează pe baza următoarelor documente: consimțământ tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, declarație pe proprie răspundere privind starea de sănătate a solicitantului, CV, NIE (numărul de securitate socială din Spania – acolo unde este cazul). Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 aprilie 2021.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel