Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Emmanuel Macron, după atacul terorist de la Nisa, soldat cu 3 morți: „Suntem atacaţi din cauza gustului libertăţii. Nu vom ceda deloc“
WhatsApp
Întreaga Franţă a fost vizată în "atacul terorist islamist" comis la Nisa, a declarat, joi seară, preşedintele Emmanuel Macron, venit la locul atentatului pentru a exprima solidaritate cu victimele şi apropiaţii acestora.
Franța. Fost colaborator al lui Macron, condamnat la închisoare

"Este vorba de un nou atac islamist. Trebuie să fie foarte clar: a fost atacată întreaga Franţă", a afirmat Emmanuel Macron la Nisa, conform cotidianului Le Figaro.

"Suntem atacaţi din cauza valorilor noastre, din cauza gustului libertăţii, din cauza posibilităţii libertăţii de credinţă. Nu vom ceda deloc", a declarat Emmanuel Macron.

Emmanuel Macron condamnă dur atacul terorist de la Nisa

 

"După asasinarea părintelui Hamel în vara anului 2016, catolicii sunt atacaţi şi ameninţaţi încă o dată în ţara noastră. Transmit susţinerea întregii naţiuni pentru catolicii din Franţa şi de oriunde. Întreaga naţiune este alături de ei şi va fi alături, astfel încât religia să fie exercitată în continuare liber în ţara noastră", a subliniat Macron.

Preşedintele Franţei a precizat că va suplimenta de la 3.000 la 7.000 numărul militarilor care participă la operaţiunea de menţinere a ordinii publice Sentinelle.

Un militant islamist înarmat cu un cuţit a ucis trei persoane şi a rănit numeroase altele, joi dimineaţă, în incinta şi în jurul Catedralei Notre-Dame din oraşul Nisa. Agresorul a fost imobilizat şi arestat, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel