Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Emma Răducanu, sportiva de origine română, hărțuită de un bărbat: „Sunt foarte speriată!”  
WhatsApp
Emma Răducanu, sportiva de origine română a depus plângere penală după ce a fost hărțuită de un bărbat în vârstă de 35 de ani.
Emma Răducanu este aptă pentru Wimbledon. Refugiații ucraineni din Londra vor primi bilete gratis

Emma Răducanu, campioana de la US Open 2021, s-a temut pentru viața ei după ce un bărbat dubios a hărțuit-o pe britanica de origine română. Tânăra a mers la tribunal, depunând mărturie împotriva unui bărbat pe care l-a acuzat că a hărțuit-o în ultimele luni, prin vizite repetate la casa familiei Răducanu.

Emma Răducanu, campioana tenisului în vârstă de 19 ani, locuiește în burgul londonez Bromley alături de tatăl român, Ian, și de mama chinezoaică, Renne!

Amrit Magar, bărbatul în vârstă de 35 de ani care a hărțuit-o pe Emma Răducanu, a venit la Londra pentru prima dată pe 23 noiembrie și s-a interesat de locația casei Emmei Răducanu, lăsând la adresă un bilet cu mesajul: „Nimic de spus, dar tu meriți să fii iubită”, notează Daily Mail, citat de prosport.ro.

Peste o săptămână, bărbatul s-a întors la casa în care locuiesc Emma Răducanu și părinții ei și a lăsat o hartă, pe care a îngroșat ruta de 37 de kilometri pe care a parcurs-o pentru a ajunge la domiciliul campioanei de la US Open! Amrit Magar a venit și a treia oară acasă la Emma Răducanu, pe 4 decembrie! Bărbatul a împodobit un pom din curtea familiei Răducanu cu decorațiuni de Crăciun și a furat o pereche de încălțăminte a tatălui sportive, ”ca suvenir”, crezând că îi aparție Emmei.

 

Emma Răducanu, sportiva de origine română, hărțuită de un bărbat: „Sunt foarte speriată!”  

 

Emma Răducanu a depus o plângere penală, iar bărbatul care a hărțuit-o pe sportivă a fost arestat! Emma Răducanu a mărturisit că se teme pentru viața ei, iar acum se gândește să se mute într-o altă locuință: „De când a început totul, sunt foarte speriată. Mă simt groaznic, mai ales atunci când sunt singură. Nu mă mai simt în siguranță, mereu mă uit peste umăr!

Mi-e teamă că aceste lucruri se pot repeta. Nu mă simt în siguranță în propria casă. Vreau să mă mut într-o altă casă, păzită mai bine, pentru că mi-a teamă că s-ar putea întoarce, ținând cont că știe unde locuiesc”, a declarat Emma Răducanu.

După ce a fost învinsă prematur la ultimele competiții din 2021, Răducanu a părăsit repede și turneul de la Australian Open! Emma a avut o problemă la mână în meciul din turul secund cu Danka Kovinic, pierzând cu scorul de 4-6, 6-4, 3-6.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel