Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Emilian Imri, avertisment sumbru: Bucureștiul se va închide. Va fi din ce în ce mai rău
WhatsApp
Dr. Emilian Imbri, fostul manager al Spitalului de Boli Infecțioase "Victor Babeș" din București, a vorbit, marți, 16 martie, la TVR, despre evoluția pandemiei în următoarea perioada. El susține că Bucureștiul urmează să se închidă cât de curând.
emilian_imbri

Situația se va înrăutăți și că pacienții care ajung în spitale au o simptomatologie mai gravă decât până acum, spune doctorul Imbri. "Mai durează foarte mult. Trecem în anul următor cu masca. Va fi din ce în ce mai rău. Bucureștiul mai mult că sigur se va închide. Va fi mai rău decât ce a fost. Vor fi pacienți mai mulți și cu simptomatologie mai gravă. Situația nu mai este sub control. Trebuie luate măsuri mult mai stricte, nepopulare. Va fi un tsunami al infectarilor. Nu mai e timp de șovăială", a spus medicul.

Fostul manager de la Victor Babeș spune că mărirea numărului de paturi nu rezolva neapărat problemele. "Noi nu ne mai gândim la ziua de azi, noi ne gândim, deja, la Paști. "Vai de mine ce dezastru va fi că vom fi obligați, dar nu o să respectăm!". Deja ai satisfacția că de Paști nu o să respecți. Nu ne gândim că sunt pline terapiile intensive, că sunt pline spitalele. Nu va fi o rezolvare să mărim numărul de paturi de la terapie intensivă la 2.000, de exemplu. În Italia, lucrurile s-au mai lămurit puțîn pentru că au murit bătrânii. Acum vin la rând tinerii cu comorbidități. Ar trebui să colaboreze instituțiile între ele. Nu doar COVID există în România.", a spus Emilian Imbri, marți seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel