Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Elveția. Un român, suspectat de crimă. El și complicele său l-ar fi ucis pe un elvețian de 60 de ani
WhatsApp
La mijlocul lunii septembrie, cadavrul unui elvețian de 60 de ani a fost găsit într-o cameră de hotel din cartierul Baden. În timpul anchetei, au fost arestați doi suspecți.

Pe 16 septembrie 2022, poliția cantonală din Aargau a fost informată de angajații hotelului că au fost găsit un cadavru. Oaspetele închiriase o cameră pentru un sejur mai lung și renunțase la serviciile de curățenie.

De aceea moartea lui nu a fost observată multă vreme. Polițiștii au găsit, în camera de hotel, un cadavru în descompunere Pentru a stabili identitatea decedatului, a fost dispusă o examinare la Institutul de Medicină Legală din Aarau, relatează  argoviatoday.ch.

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că defunctul a avut o moarte violentă. Două persoane au fost arestate. Suspecții sunt un român, de 24 de ani, și un tânăr german, de 23 de ani. Se pare  că victima și cei doi suspecți se cunoșteau, după cum susține Poliția cantonală Aargau. Investigațiile continuă.

 

Vezi și:

 

Italia. Alexandru, românul care a pus capăt vieții iubitei sale, Liliana, a vrut să-și ia zilele în închisoare: „Am făcut-o pentru a mă pedepsi“

 

Luna trecută, Alexandru și-a înjunghiat soția în fața copilului, apoi a anunțat carabinierii din Spinea despre fapta sa. Ajuns  în Închisoare, românul a încercat să se sinucidă și și-a înfipt o coadă de mătură în ochi.

Alexandru I., un român în vârstă de 35 de ani, a intrat în comă după ce s-a înjunghiat în ochi cu capătul măturii, la doar câteva săptămâni după ce a fost arestat pentru că și-ar fi ucis soția, după cum chiar el le-a mărturisit carabinierilor.

El și-ar fi înjunghiat partenera, Lilia P., în vârstă de 40 de ani, în sufrageria locuinței lor din Spinea, Italia, în timp ce fiul lor de patru ani ar fi fost de față.

Românul ar fi încercat acum să se sinucidă în celula sa din închisoare pentru că era "devastat de vinovăție" după crimă. Daily Star a relatat că, la câteva zile după ce s-a trezit din comă, Alexandru ar fi spus: "Am făcut totul singur pentru a mă pedepsi".

Imediat după incidentul din 6 octombrie, a fost transportat la secția de reanimare a spitalului Dell' Angelo din Veneția, unde se pare că se află încă în recuperare.

 

Alexandru: „Am făcut-o pentru a mă pedepsi“

 

Alexandru și Lilia, originară din Moldova, s-a mutat în Italia în 2017, unde femeia ar fi lucrat ca îngrijitoare.

Se pare că Alexandru a început să devină violent față de Lilia și a cerut să se despartă - după ce a bătut-o în trei ocazii diferite. După ce Lilia a spus că vrea să se despartă, pe 22 septembrie, Alexandru a luat un cuțit de bucătărie și a înjunghiat-o de mai multe ori în piept și în stomac. Din păcate, femeia a murit aproape imediat.

Alexandru a sunat la poliție și a mărturisit crima, în timp ce copilul ei de patru ani a declarat ulterior poliției: "Mama a căzut".

Bărbatul a fost arestat și încarcerat pentru omor prin imprudență după ce a spus poliției: "Veniți să mă luați, mi-am ucis partenera".

Apărarea lui Alexandru va depinde, se pare, de un raport psihiatric care, potrivit avocaților, va arăta că nu era în depline facultăți mentale în ziua crimei.

 

„O să te fac bucăți și o să te trimit într-o valiză la mama ta"

 

Relația dintre cei doi nu a fost niciodată idilică, se pare că bărbatul a început să fie violent în 2016. Apoi, în 2018, odată cu nașterea copilului, lucrurile s-au înrăutățit. "Le-a obligat pe celelalte două fiice ale Lilianei să se mute", a continuat femeia, "cea mai mare, de 17 ani, a plecat să locuiască într-o comună învecinată, pentru că nu mai putea suporta climatul greu și abuzurile constante. Fata a încercat să o ia și pe mama ei cu ea, dar nu a avut noroc".

În august, Lilia a depus o plângere, dar apoi a retras-o. 'În august o trimisese la spital: palme, lovituri, pumni. Un adevărat asalt. Bine, ea își retrăsese plângerea, dar oare nu ar fi fost posibil să-l scoată oricum pe bărbat din casă? Au existat declarații, au existat răni. Ajunsese la urgențe', a mai spus prietena victimei.

„O să te fac bucăți și o să te trimit într-o valiză la mama ta. Acesta nu a fost un incident. Aceasta era regula în acea casă", a povestit o prietenă a victimei, Liliana P., femeia de 41 de ani ucisă zilele trecute de partenerul ei, Alexanandru Ianosi Andreeva Dimitrova, în Spinea, în regiunea Veneția.

"Odată a mers până acolo încât i-a spus: "Te voi tăia în bucăți și te voi trimite într-o valiză la mama ta în Moldova",  mai spus femeia, potrivit FanPage.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel