Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
El este Adrian Cernea, pilotul decedat la concursul de off road: Era campion național
WhatsApp
Federația Română de Automobilism a transmis, sâmbătă, că pilotul decedat în timpul etapei naționale de off road de la Slănic Moldova era campionul national Adrian Cernea.
Adrian Cernea

„Cu durere în suflet anunțăm faptul că pilotul de off road, fost campion național, Adrian Cernea, a decedat astăzi (sâmbătă – n.r.), în timpul unei etape naționale de off road, care are loc la Slănic Moldova. Echipajul format din Adrian Cernea și copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme moment în care au fost surprinși de o viitură”, anunțșă Federația Română de Automobilism.

Potrivit Federației, mașina în care se aflau Adrian Cernea și Alex Tache a fost luată de ape.

Alex Tache a fost salvat în ultima clipă, însă Adrian Cernea a rămas blocat în mașina luată de ape, conform membrilor Comisiei Naționale de Off Road, prezenți la Slănic Moldova.

Vezi și: O maşină de la o competiţie off road s-a răsturnat în râul Oituz, pilotul a murit

„Concursul a fost întrerupt imediat și în încercarea de salvare a acestuia, s-a intervenit atât cu echipaje de off road, care erau prezente la fața locului, cât și cu echipaje ISU. Din păcate, trupul său a fost găsit fără suflare câteva sute de metri mai jos”, mai arată reprezentanții Federației Române de Automibilism.

Biroul Executiv al Federației Române de Automobilism Sportiv s-a întrunit de urgență și a deschis o anchetă pentru a vedea în ce circumstanțe s-a produs tragedia.

Adrian Cernea, pilotul decedat , era campion național

 

Președintele FRAS, Norris Măgeanu, și vicepreședintele Cătălin Nicolescu, șef al Comisiei de Securitate, sunt în drum spre Slănic Moldova.

Polițiștii din Bacău au fost sesizați prin 112, de către un tânăr de 30 de ani, din București, despre faptul că, un bărbat de 40 de ani, din București, a fost luat de apele unui pârâu, afluent al râului Oituz, în pădurea de pe raza comunei Poiana-Sărată.

„Din primele verificări, s-a stabilit că, un echipaj aflat într-un autovehicul care participa la un concurs de offroad de pe raza Stațiunii Slănic-Moldova și se deplasa pe traseul dintre Slănic către Brețcu, județul Covasna a fost luat de ape, în momentul traversării pârâului. Tânărul de 30 de ani a reușit să traverseze pârâul pe malul opus, iar autovehiculul în care era bărbatul de 40 de ani, a fost luat de ape”, potrivit Poliției Bacău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel