Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ekaterina Alexandrovskaia, celebra patinatoare din Rusia, moartă la doar 20 de ani
WhatsApp
Patinatoarea rusă Ekaterina Alexandrovskaia, care a reprezentat în ultimii ani Australia la competiţiile internaţionale, a încetat din viaţă, la Moscova, la vârsta de 20 de ani. Potrivit agenţiei TASS, cauza preliminară a decesului este sinuciderea.

Alexandrovskaia s-ar fi aruncat de la fereastra unui apartament, potrivit Rt.com notează. Ea s-a retras în februarie din cauza unei accidentări. 

Patinatoarea de 20 de ani moartă la Moscova, a trecut prin șocul terminării carierei sportive pe care nu l-a putut depăși. După ce a fost confirmat diagnosticul de boală neurologică severă- epilepsie, tânăra sportivă a intrat în depresie. Ea a căzut de la etajul 6 al clădirii în care locuia, în urma unui gest sinucigaș, confirmat de o scrisoare pe care a lăsat-o.

Harley Windsor, partenerul ei la patinaj, a declarat la aflarea veştii că este devastat. El a scris un mesaj emoţionant pe Instagram în memoria Ekaterinei. „Cuvintele nu pot descrie cum mă simt acum, sunt devastat și distrus pe dinăuntru după moartea bruscă a Katiei.Legătura pe care am format-o în timpul parteneriatului este un lucru pe care nu o să îl pot uita niciodată și o va ține mereu aproape de inima mea. Niciodată nu poți fi suficient de pregătit pentru o astfel de veste. Odihnește-te în pace Katia!“

Ekaterina Alexandrovskaia s-a născut la 1 ianuarie 2000, la Moscova. Ea a reprezentat Rusia până în 2016, când a fost invitată să concureze pentru Australia. În 2017, ea a câştigat titlul mondial la patinaj artistic perechi la juniori, alături de australianul Harley Windsor. Alexandrovskaia şi Windsor au câştigat şi Grand Prix-ul pentru juniori în 2017, precum şi titlul naţional în Australia de două ori, în 2017 şi 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel