Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ei sunt românii morți din microbuzul care îi ducea în Franța la muncă. Accidentul, favorizat de semințe de floarea soarelui (VIDEO)
WhatsApp
Un groaznic accident rutier s-a produs ieri dimineață pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, la ieșirea de pe Mestecăniș spre Vatra Dornei. Doi suceveni au murit după ce microbuzul în care se aflau în total opt oameni, toți din județul Suceava, a fost scăpat de sub control într-o zonă de coborâre, pe drum în aliniament. Microbuzul urma să ajungă în Franța și abia plecase în cursă.
Sursa foto: captură video Monitorul de Suceava

Pompierii militari care au intervenit la fața locului au constatat că doi bărbați au fost proiectați în exterior și erau prinși sub mașina răsturnată pe o parte, ambii fiind fără semne vitale.

Pentru Aurel Bodnar, în vârstă de 48 de ani, din comuna Breaza, și Constantin Luca, de 57 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, nu se mai putea face nimic, ambii fiind declarați decedați la fața locului. Cei doi se aflau pe partea dreaptă a mașinii, pe locul din dreapta față, respectiv dreapta spate. Având în vedere unde au fost găsiți, cei doi nu au avut șanse de supraviețuire. 

(dacă doriți să fiți notificați pe telefon atunci când apare o știe importantă din Diaspora, puteți intra în grupul de Whats App al cititorilor noștri dând click AICI. )

Șoferul Silviu Dragoș Hojba a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde a fost diagnosticat preliminar cu traumatism toracic, traumatism de coloană lombară și contuzie de bazin, informează monitorulsv.ro. Acesta a fost internat pentru investigații suplimentare.   

Tânărul de 32 de ani care a condus autoutilitara a putut fi verificat cu etilotestul, rezultând că nu era băut.

 

Semințe de floarea-soarelui pe carosabil

 

La faţa locului, pe o distanţă de aproximativ 500 metri, au fost identificate seminţe de floarea-soarelui, acestea influenţând aderenţa părţii carosabile, care a devenit extrem de alunecoasă.

Polițiștii încercau să identifice autovehiculul la care nu a fost asigurată încărcătura, cauză din care s-au împrăştiat seminţele de floarea-soarelui pe partea carosabilă.

Ancheta este continuată de polițiștii de la Biroul Rutier Vatra Dornei, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt deocamdată in rem, față de fapte, nu față de persoane.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel