Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dublă crimă în Italia. Mamă româncă și fiica ei, împușcate de soțul italian. Gabriela și Renata au fost găsite moarte în vila lor
WhatsApp
Două românce, mamă și fiică, au fost împușcate mortal de soțul femeii, un om de afaceri italian, în vila lor din Castelfranco, provincia Treviso, regiunea Veneto din Italia. Tragedia a fost descoperită în această dimineață, în mediul rural din jurul Cavazzona di Castelfranco Emilia. La fața locului sunt carabinierii care investighează cazul.

Potrivit primelor date, carabinierii ar fi descoperit trupurile fără viață ale unei mame și ale unei fiice. Cele două femei, în vârstă de 47 și respectiv 21 de ani, de origine română, ar fi fost ucise de împușcături.

Italia. Româncă, înjunghiată după o ceartă cu un conațional: „Stau până târziu, se îmbată și țipă, dar niciodată nu au mers așa departe”

La fața locului sunt carabinierii din Tenenza di Castelfranco și Unitatea de Investigații, care au efectuat primele verificări împreună cu magistratul de gardă. Soțul româncei, un om de afaceri italian acum pensionat, este principalul suspect în ceea ce pare a fi o dublă crimă. Bărbatul, Salvatore Montefusco, în vârstă de 69 de ani, a fost oprit și ținut în cazarmă pentru a fi audiat.

Elicopter prăbușit în Italia: Cinci morți și doi dispăruți

 

Gabriela Trandafir și fiica ei Renata Alexandra sunt victimele lui Salvatore Montefusco

 

Victimele sunt Gabriela Trandafir și fiica ei Renata Alexandra, care locuiau de ceva vreme în zona Modena, în casa din via Cassola di Sotto care face parte dintr-un complex de case în care locuiesc patru familii. Tânăra de 21 de ani s-a născut dintr-o relație anterioară a mama ei, în timp ce românca de 47 de ani și soțul ei mai aveau un copil, acum adolescent.

Clipe de groază trăite de un șofer român de TIR în Italia: Camionul plin cu baterii a luat foc - FOTO

Vecinii, care au aflat rapid de tragica veste, au fost șocați. Conform celor relatate de un vecin, cuplul a avut dispute de mai multe ori, iar poliția a intervenit. Cei doi au ales calea despărțirii și chiar astăzi ar fi trebuit să se țină ședința de judecată în divorț. Din poveștile vecinilor din cartier reiese o situație de profundă neliniște în relația dintre cei doi.

Ancheta este în curs de desfășurare.

Italia. Româncă, judecată după ce a jignit un primar pe Facebook: „Să taci, pentru că am dreptate!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel