Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Două surori românce, adoptate în America, s-au regăsit după zeci de ani. Acum vor să își găsească și părinții: „Și ei ne caută“
WhatsApp
Două surori  separate la adopție și care s-au regăsit după zeci de ani, își caută familia biologică din România. Lucreția și Florentina, își doresc să contacteze familia biologică din Buftea, Ilfov. Surpriza lor a fost să afle că și părinții lor le-u căutat.
Foto: The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României

Două surori biologice, separate la adopție și recent reunite, caută să ia legătura cu familia biologică din România. Lucreția Mamaleagă, cunoscută anterior sub acest nume în țară, și Florentina Giurgiu au avut o întâlnire emoționantă după mulți ani, dar dorința lor este să-și cunoască părinții, frații și rudele biologice.

Lucreția a fost adoptată în America și a păstrat numele de Mamaleagă, al tatălui natural. Sora ei, Florentina Giurgiu, a păstrat numele de familie original al mamei. Lucreția s-a născut în Buftea, sectorul agricol Ilfov, pe 24 iunie 1989.

Apelând pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României“, au aflat că și rudele lor din România au încercat să găsească informații despre ele în același mod. Cu toate acestea, profilul respectiv nu a răspuns la mesajele lor, iar acum surorile speră ca apelul lor să ajungă la cineva care să le ofere mai multe informații.

Două surori românce, adoptate în America, s-au regăsit după zeci de ani

 

Numele mamei lor biologice este Giurgiu Elena, iar al tatălui, Mamaleagă Florică. Cu o dorință puternică de a-și cunoaște trecutul și rădăcinile românești, surorile Mamaleagă și Giurgiu roagă publicul să distribuie cât mai mult acest anunț în speranța că familia lor biologică îi va contacta.

Iată mesajul celor două surori, întocmai cum acesta a fost postat pe rețelele sociale:

Suntem două surori biologice, separate la adopție dar recent ne-am regăsit, deasemenea întâlnit în persoană.

Numele meu românesc a fost MAMALEAGĂ LUCREȚIA, am fost adoptată în America, iar sora mea a fost FLORENTINA GIURGIU. M-am născut în BUFTEA, Sectorul agricol Ilfov pe data de 24 iunie 1989.

Împreună dorim foarte mult să contactăm familia biologică. Ne dorim enorm de mult să cunoaștem părinții, frații și rudele. Din momentul în care am intrat în legătură cu adminii acestei pagini, ni s-a comunicat că numele nostru este cunoscut aici, datorită faptului că rudele noastre din România au scris și au întrebat de noi acum 2 ani. Din păcate acel profil de Facebook nu răspunde mesajelor noastre acum...

Numele mamei este GIURGIU ELENA și al tatălui, MAMALEAGĂ FLORICĂ.

Întotdeauna ne-am dorit să cunoaștem trecutul, rădăcinile românești. Vă rugăm să DISTRIBUIȚI anunțul în număr cât mai mare.

(IMPORTANT: familiile, rudele în căutarea copiilor adoptați, vă rugăm să reveniți cu toții la noi, de a ne comunica date de contact sigure în eventualitatea că și copilul dvs va ajunge aici în căutarea familiei)“, se arată în mesajul celor două surori românce.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel