Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Două românce s-au prefăcut că sunt badante și au furat 30.000 de euro din casa unui bătrân din Italia
WhatsApp
Două românce au fost arestate în Italia, după ce au furat 30.000 de euro din casa unui bâtrân. Cele două au avut și un complice, un tânăr, tot român.  
Îngrijitoare româncă din Italia

Presa din Italia relatează cazul unui grup de hoți români care au orchestrat un jaf de proporții într-o locuință din localitatea Colorno. Începând cu o inspecție sub pretextul îngrijirii la domiciliu, aceștia au drogat și au jefuit un bătrân de 93 de ani, demontând un seif ce conținea aproximativ 30.000 de euro și câteva obiecte de valoare.

Cum au procedat hoții

 

Faptele s-au petrecut în luna martie, într-o casă din localitatea Colorno. Una dintre femei s-a prezentat inițial ca îngrijitoare, profitând de oportunitatea de a efectua un control pentru a facilita jaful.

Ulterior, o a doua femeie, tot de origine română, a apărut însoțită de un complice. Folosind un spray narcotic împotriva bătrânului, aceștia au pătruns în locuință și au spart seiful, sustrăgând suma de 30.000 de euro, alături de alte obiecte de valoare.

Bătrânul, care a rămas inconștient pentru câteva ore din cauza efectelor spray-ului, a fost descoperit de familie, cu o rană gravă la cap, și transportat la spital. Acesta a furnizat detalii despre cei doi infractori către autorități. Carabinierii au demarat imediat cercetările pentru identificarea și prinderea acestora.

Trei tineri români, două femei și un bărbat cu vârste cuprinse între 24 și 35 de ani, au fost arestați de carabinieri. În cadrul unei conferințe de presă în care a fost detaliat cazul au fost prezenți Giuseppe Saccomano, comandantul Departamentului Operațiuni Carabinieri Parma, și militarii de la stația Colorno, care au condus investigațiile.

Investigațiile au inclus și analiza detaliată a locuinței de către Carabinierii RIS, care au identificat urme biologice lăsate de cei trei infractori. Doi dintre aceștia au fost arestați în locuința lor din apropierea orașului Parma, în timp ce a treia femeie a fost capturată în Colorno.

În locuința acestora au fost descoperite bijuterii din aur și aproximativ 33.000 de euro cash. 

 

-------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel