Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dosar şocant de crimă, în Italia: „O bandă de români mi-a măcelărit iubita!”. Ce au descoperit anchetatorii
WhatsApp
Justiţia din Italia a dat verdictul într-un dosar şocant de crimă, după aproape un an şi jumătate.
carabinieri

Domenico Horvat, un italian în vârstă de 31 de ani, din Trecate, a fost condamnat ieri la închisoare pe viaţă pentru uciderea iubitei sale, Barbara Grandi, cu 77 de lovituri de cuţit. Crima a avut loc în noiembrie 2019, după o ceartă între cei doi, iar italianul a sunat apoi la poliţie, spunând că „a intrat în casă o bandă de români” şi dând vina pe aceştia pentru moartea femeii.

Anchetatorii nu au găsit însă nicio urmă a presupuşilor români, informează La Stampa. În schimb, au aflat din mărturiile vecinilor şi apropiaţilor că Horvat o bănuia pe iubita sa că l-ar înşela chiar cu fratele lui. De asemenea, Barbara Grandi ar fi fost agresată în mod repetat de cel care în final i-a pus capăt vieţii, iar în ziua crimei acesta i-ar fi spus la telefon că o ucide dacă o prinde în casă.

Horvat şi-a susţinut însă nevinovăţia până în ultima clipă, afirmând că a auzit zgomote în casă, apoi a fost lovit cu pumnul şi şi-a pierdut cunoştinţa, iar când s-a trezit, a găsit-o pe Grandi într-o baltă de sânge.

Dar ancheta a dovedit că „banda de români” care ar fi intrat în casă peste cei doi era doar o invenţie, astfel că tribunalul din Novara l-a trimis după gratii pentru tot restul vieţii sale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel