Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dosar penal în cazul copilului român, care a căzut de la etaj în interiorul unui mall
WhatsApp
Poliţiştii arădeni au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul copilului care a căzut de la etaj, sâmbătă seară, în interiorul unui mall.
Dosar penal în cazul copilului român, care a căzut de la etaj în interiorul unui mall. Foto: ILUSTRATIV

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a transmis, duminică dimineaţă, că micuţul are un an şi patru luni şi se afla în mall împreună cu mama sa.

"Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că, într-un centru comercial din municipiul Arad, o persoană ar fi căzut de la etajul II. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi un echipaj SMURD, care au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un minor de un un an şi aproximativ patru luni, care ar fi căzut de la etajul II din interiorul centrului comercial, unde se afla împreună cu mama sa. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Arad.

Martorii declaraseră, imediat după producerea incidentului, că micuţul era însoţit de familie, dar la un moment dat s-a strecurat pe lângă o balustradă şi a căzut de la înălţime la parterul mall-ului.

Iniţial, victima a fost transportată în stare de comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, însă de acolo a fost transferată la Timişoara.

"Copilul care a căzut la mall a fost trimis la Timişoara la Neurochirurgie. Pacientul este în stare critică", a precizat purtătorul de cuvânt al SCJU Arad, Simina Roz.

 

Vezi si:

 

Copil român de 2 ani, răpit din fața casei: Un necunoscut l-a luat în brațe și a plecat cu el 

 

Un copil de doi ani a fost furat din fața casei, în Râmnicu Sărat. Copilul era acasă cu bunica sa, care l-a lăsat pentru câteva minute pe cel mic cu o rudă venită în vizită.

Prin fața casei a trecut un bărbat care după ce a stat de vorbă cu copilul și a fost foarte prietenos dând impresia rudei care îl supraveghea pe cel mic că îl cunoaște, l-a luat în brațe și a plecat.

Când s-a întors bunica copilului din casă, iar ruda i-a povestit ce s-a întâmplat, femeia și-a dat seama că de fapt nepotul său fusese furat, scrie sansanews.ro.

”Pe 25 iulie, în jurul orei 13.00, polițiștii din Râmnicu Sărat au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 57 de ani, din Râmnicu Sărat, cu privire la faptul că nepotul său, de 2 de ani, a fost luat de pe stradă, de către o persoană necunoscută”, informează IPJ Buzău.

Femeia a alertat la 112, iar o echipă operativă a început să-l caute pe bărbat și pe copilașul de doi ani.

”În urma apelului, a fost constituită de îndată echipa operativă, care au demarat cercetări pentru clarificarea situaţiei, înlăturarea oricărei stări de pericol şi luarea măsurilor legale. Din cercetări a reieşit că, în ziua respectivă, un tânăr a trecut prin faţa locuinţei bunicii minorului, moment în care copilul se afla pe drumul public, în prezenţa unei rude.Bărbatul a luat copilul în braţe şi a plecat, fără încuviinţarea rudei acesteia”, informează IPJ Buzău.

Din fericire, cei doi au fost găsiți la o distanță mică de casă. Copilul era bine și, la prima vedere, nu prezenta semne de violență.

Când l-au găsit polițiștii, copilul era ținut în brațe de bărbatul care îl furase. Întrebat de oamenii legii de ce l-a luat, bărbatul ar fi spus că nu și-a dat seama ce a făcut.

”Tânărul a fost depistat la scurt timp, în proximitatea locului comiterii faptei iar poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Vâlcelele. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, informează IPJ Buzău.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel