Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi șoferi români s-au călcat în picioare, la propriu, după un grătar, în Anglia. Ambii au ajuns la spital: unul cu capul spart, altul cu răni la picioare
WhatsApp
O încăierare a izbucnit între mai mulți șoferii de TIR la un grătar, în Essex. Doi dintre ei, ambii de naționalitate română, s-au "călcat" în picioare la propriu, provocându-și răni grave la genunchi și la cap.

Victor M. și Gheorghe G. au participat anul acesta, pe 24 iulie, la evenimentul șoferilor de camioane de la Purfleet Truck Wash, unde mai multe persoane făceau un grătar. Evenimentul a început civilizat și prietenos, dar în timpul unei dispute la beție cei doi bărbați au devenit violenți și a izbucnit o bătaie. În urma acestui incident, unul dintre bărbați a suferit o rană gravă la genunchi, iar celălalt la craniu, după ce a fost călcat pe cap în timpul încăierării.

Incidentul a devenit atât de violent încât a fost nevoie să fie chemată poliția.

Victor, în vârstă de 36 de ani, din Waterside, Chesham Bucks, și Gheorghe tot de 36 de ani, din Grangers Lane, Crawley Heath, au recunoscut că au fost protagoniștii altercației și au fost condamnați la Basildon Crown Court. Cei doi șoferi, ambii originari din România, au fost scutiți de închisoare pentru rolul lor în încăierare.

Doi șoferi români s-au călcat în picioare, la propriu, după un grătar

 


"Sunteți amândoi șoferi de TIR și, împreună cu alți șoferi români de TIR, erați la un grătar. S-a consumat mult alcool și, din anumite motive, v-ați certat. A escaladat între voi doi și nu mă interesează cine a început sau de ce, sunteți aici din această cauză. Nu mă interesează cine a avut dreptate și cine a greșit. Ca urmare, ai ajuns să te rănești la genunchi ultima dată când ai fost în fața mea și ai avut o rană la craniu, din cauza călcâielii pe care ai făcut-o. Nu am de gând să fac distincție între voi doi, dar punctul de plecare este de trei ani. Îți dau credit deplin și asta îl reduce la doi ani", a declarat judecătorul Samantha Leigh  joi, 16 septembrie) în sala de tribunal.

Judecătorul i-a dat lui Victor 20 de luni de închisoare și lui Gheorghe 18 luni, ambele pedepse cu suspendare timp de doi ani, și amândoi românii să presteze în total 150 de ore de muncă neremunerată, relatează Essex Live News.

„A fost o petrecere incredibil de costisitoare pe care ați avut-o în acea zi. Să nu o mai repetați și să nu vă mai implicați cu persoane care au băut", i-a sfătuit judecătoarea pe cei doi șoferi români.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel