Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români, tată și fiu, la un pas să-și piardă, ieri, viata într-un accident de circulație
WhatsApp
Un accident rutier grav a avut loc, ieri, pe DE 581, la 4 km de Bârlad. Au fost implicate două autoturisme, care s-au ciocnit frontal, iar trei persoane au fost încarcerate. Victimele cele mai grav rănite se aflau în mașina cu număr de Vaslui. Este vorba despre L. Adrian, de 35 de ani si L.Viorel de 60 de ani, din Zorleni, tată și fiu.
accidet_rutier_grav_barlad

Apelul la 112 a fost făcut la ora 15.32. Accidentul a avut loc pe DE 581, km 79+100 m, între două autoturisme, unul înmatriculat în Vaslui și unul în București. În autoturismul de Vaslui, care circula pe direcția Vaslui - Bârlad, se aflau trei persoane. Un bărbat, Adrian L. din localitatea Zorleni, de 35 de ani, precum si tatăl său, Viorel L., de 60 de ani, tot din Zorleni, sunt în stare foarte gravă. Șoferul mașinii de Vaslui, care se pare că a tăiat curba pe contrasens și a intrat frontal în mașina cu număr de București, care circula pe sens opus, regulamentar, precum și șoferul mașinii de București, de 39 de ani, și pasagera sa, o femeie de 27 de ani, pasageră pe locul din dreapta, au ajuns cu răni ușoare la spitalul din Bârlad pentru investigații, scrie vremeanoua.ro.

Bilanțul accidentului este unul grav: cinci victime, dintre care două au fost transportate la SJHU Vaslui, inconștiente în stare critică. De la Vaslui a fost alocat si TIM-ul, iar autoritățile au declanșat Planul Roșu de Intervenție. Cei duși la Vaslui sunt Adrian și Viorel L., tată și fiu, ambii fiind stabili, însă, după cum spun medicii, starea lor este una precară.  Celelalte trei victime aduse cu ambulanța la spitalul Bârlad sunt rănite ușor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel