Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români, suspecţi că au plasat bani falși pe piață, prinşi pe aeroportul Otopeni când voiau să fugă din ţară  
WhatsApp
Trei români, suspectaţi că au cumpărat două telefoane mobile şi un autoturism cu bancnote false de 100 şi 200 de euro au fost plasaţi sub control judiciar. Doi dintre ei au fost prinşi pe Aeoportul Otopeni când încercau să fugă din ţară.
aeroportul otopeni

”Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au documentat activitatea infracţională a trei bărbaţi de 21, 22 şi 31 de ani, bănuiţi de punerea în circulaţie de valori falsificate, înşelăciune, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, deţinerea fără drept de obiecte pirotehnice, furt calificat şi folosirea de echipamente clandestine în vederea racordării la reţeaua electrică”, a transmis, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române, citat de adevarul.ro..

Sursa citată a precizat că cei trei, ca urmare a unor anunţuri şi discuţii efectuate în mediul online, ar fi achiziţionat, din judeţele Dâmboviţa şi Prahova, două telefoane mobile şi un autoturism, contravaloarea bunurilor, de 1.300 de euro, fiind achitată cu bancnote de 100 şi 200 de euro susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul dosarului au fost făcute 5 percheziţii domiciliare, în localităţile Butimanu, Chiajna şi Bucureşti, unde au descoperit şi indisponibilizat 4 telefoane mobile, un laptop, 4 cartuşe nepercutate, 12 cutii cu articole pirotehnice, un ham cu toc pistol şi două staţii de emise-recepţie.   ”Totodată, structura de combatere a criminalităţii organizat din Dâmboviţa, sprijinită de efective din cadrul Poliţiei de Frontieră, a depistat, pe aeroportul Otopeni, doi dintre bărbaţii bănuiţi de comiterea infracţiunilor, aceştia încercând să părăsească ţara”, au mai precizat poliţiştii. Cei trei au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel