Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români au murit într-un accident grav. Impact violent între o cisternă şi un autoturism
WhatsApp
Un accident rutier grav s-a produs, duminică, în județul Constanța. În accident au fost implicate o c isternă și un autoturism. Două persoane au murit.
Două persoane au murit într-un accident grav. Impact violent între o cisternă şi un autoturism

Potrivit ISU Constanța, accidentul a avut loc pe DN 2A, la ieșirea din localitatea Crucea spre Hârșova. În accident au fost implicate o cisternă, care s-a răsturnat în afara șoselei, și un autoturism.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei a anunţat că pe DN 2A Constanţa-Hârşova, în zona localităţii Crucea, s-a produs un accident între un autotren încărcat cu combustibil şi un autoturism. “Potrivit primelor informaţii, sunt scurgeri din autotren pe suprafaţa de rulare”, a transmis Centrul Infotrafic. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că, la locul accidentului, s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD şi unul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.  Două persoane din autoturism au fost declarate decedate.

Un alt român și-a pierdut viața, după ce s-a răsturnat cu un tractor, în localitatea Costeni, județul Maramureș.

 

Un român a murit pe loc, zbrobit de tractorul care s-a răsturnat

 

Un bărbat de 54 de ani a murit, după ce s-a răsturnat cu un tractor. Accidentul a avut loc, duminică, în localitatea Costeni, județul Maramureș, transmite Mediafax.

Potrivit IPJ Maramureș, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, în localitatea Costeni, un bărbat în vârstă de 54 de ani s-a răsturnat cu un tractor.

La fața locului s-a deplasat două echipaje SMURD și unul al Serviciului Județean de Ambulanță Târgu Lăpuș.

Echipajele medicale i-a făcut victimei timp de o oră manevre de resuscitare și au reușit la un moment dat scoaterea din stop cardio-respirator a victimei.

Conform polițiștilor, revenirea a fost de scurtă durată, ulterior fiind declarat decesul bărbatului. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel