Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români arestați în Spania, după ce au forțat au multe femei să se prostitueze câte 16 ore pe zi
WhatsApp
Poliția Națională a eliberat două femei de origine sud-americană, care au fost forțate să se prostitueze, câte 16 ore pe zi într-un apartament din Génova, în Palma. Agenții au arestat trei persoane: doi români și o columbiană, în vârstă de 63 de ani.
Spania. Doi români, care au forțat au multe femei să se prostitueze, câte 16 ore pe zi, arestați

Agenții Poliției Naționale din Palma au arestat trei persoane, doi bărbați de 42 și, respectiv, 36 de ani, de origine română, și o femeie, de 63 de ani, de origine columbiană, acuzați de trafic de ființe umane, lipsire de libertate și obligarea de a practica prostituția.

Polițiștii au fost informați despre faptul că într-un apartament din Genova, se află două femeii care sunt  exploatate sexual. Pornind de la acestă informație, polițiștii  ar declanșat o anchetă care a culminat cu o percheziție a apartamentului. În interior, au fost identificate mai multe persoane, toate aflate ilegal în Spania.

Potrivit Poliției, trei persoane (doi români și o columbiană) au obligat mai multe femei să se prostitueze, câte 16 ore pe zi, fiind nevoite să accepte orice propunere  a clienților din cauza fricii, scrie mallorcadiario.com.

Ofițerii au stabilit că biletele de avion, hotelurile și alte cheltuieli au fost plătite de cei traficanți, pentru a le imputa datorii victimele, care ar fi trebui să le achite, ulterior.

În aceeași ordine de idei, reamintim că poliția Locală din Albal (Valencia) a deschis primul dosar disciplinar din oraș pe numele unui bărbat, care a fost amendat cu 800 de euro, care a denunțat faptul că o prostituată i-a cerut 30 de euro și nu i-a satisfăcut nevoile.

Un oraș din Spania, amendă de 800 de euro pentru consumul de servicii sexuale

 

Orașul Albal este recunoscut la nivel național în impunerea de sancțiuni pentru consumul de servicii sexuale pe drumurile publice. Un bărbat a fost amendat cu 800 de euro după ce a denunțat o prostituată care nu a terminat serviciul.

Polițiștii l-au informat că în Albal există o ordonanță municipală care îi amendează cu până la 800 de euro pe cetățenii care au relații cu prostituate. Acesta este primul dosar de sancționare pentru consumul de servicii sexuale pe drumurile publice. Administrației locale subliniază că Albal este recunoscut la nivel național, în lupta împotriva prostituției și a traficului de persoane.

Asasinarea Florinei Gogos, o româncă de 19 ani, dispărută anul trecut în timp ce lucra ca prostituată în Albal, a provocat o reacție din partea municipalității, căreia i s-au alăturat în lanț comunele situate de-a lungul V-31 afectate de această problemă.

Mișcarea a fost sprijinită de un număr foarte mare de oameni și are rolul de a încerca să limiteze consumul acestui tip de servicii sexuale.

Florina a fost ucisă de un bărbat în vârstă de 60 de ani care lucra ca și comerciant în zona în care a fost văzută ultima dată victima și care consuma în mod regulat servicii sexuale. Deși acesta a fost băgat la închisoare, Florina nu a fost prima omorâtă în localitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel