Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români, accident cumplit pe o autostradă din Germania. Duba în care se aflau a fost spulberată de un TIR
WhatsApp
Doi români au fost grav răniți în Germania, în urma unui accident pe autostrada A8. 

Doi români, în vârstă de 53 și 57 de ani, au suferit răni grave după ce duba în care se aflau a fost lovită de un camion pe autostrada A8 Innkreis, în direcția Wels, în apropierea localității Weibern.

Conform publicației Kronen Zeitung, autovehiculul românilor s-a defectat în timp ce aceștia circulau pe autostradă, ceea ce i-a forțat să oprească pe banda de urgență și să aștepte intervenția unui serviciu de tractare. Autoutilitara era poziționată cât mai aproape de marginea dreaptă a drumului și semnalizată cu luminile de avarie, precum și cu un triunghi reflectorizant.

Între timp, un camion condus de un șofer turc în vârstă de 44 de ani se deplasa în aceeași direcție.

Potrivit declarațiilor acestuia, „din cauza condițiilor meteorologice și a traficului intens”, nu a observat autovehiculul staționat pe banda de urgență și a deviat neintenționat spre dreapta.

Impactul s-a produs în partea din spate a autoutilitarei, în chiar momentul în care o echipă de poliție ajungea la locul incidentului.

Accidentul a fost deosebit de grav, pasagerul român rămânând încarcerat, fiind necesară intervenția rapidă a pompierilor pentru a-l elibera. După acordarea primului ajutor, ambii români au fost transportați la clinica din Wels, unul dintre ei prezentând răni grave, mai scrie sursa citată.

 

-------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel