Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi minori, loviți de o mașină, pe o trecere de pietoni în Fetești. Șoferul grăbit s-a ales cu dosar penal
WhatsApp
Doi copii, de 6 și 16 ani, au fost loviți vineri de o mașină în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni în Fetești, județul Ialomița.
Doi copii români, de 6 și 16 ani, loviți din plin de o mașină, pe o trecere de pietoni

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii au stabilit că, în timp ce un bărbat din comuna Stelnica, în vârstă de 40 de ani, conducea o mașină pe strada Călărași din municipiul Fetești, ar fi lovit doi minori, de 6 și 16 ani, ce traversau strada pe trecerea de pietoni.

Cei doi copii au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Clinic de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un caz asemănător a avut loc pe 11 ianuarie, în Râmnicu Vâlcea, unde doi frați, de 20 şi 9 ani, au ajuns la spital după ce au fost loviţi de un autoturism în timp ce traversau, pe o trecere de pietoni

 

Accident cumplit: Doi fraţi, de 20 şi 9 ani, spulberați pe trecerea de pietoni 

 

Doi frați, de 20 şi 9 ani, au ajuns în această dimineață la spital după ce au fost loviţi de un autoturism în timp ce traversau, pe o trecere de pietoni, o stradă din orașul Râmnicu Vâlcea.

"Din primele verificări, se pare că ar fi vorba de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care în timp ce conducea un autoturism pe strada Ostroveni din municipiu, ar fi acroşat doi pietoni, un băiat de 20 de ani şi fratele său de 9 ani, care traversau strada.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor două persoane", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

În urma impactului, cei doi fraţi au fost preluaţi de un echipaj medical şi transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii fac acum cercetări la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul în care au fost implicați cei doi frați, scrie Agerpres. 

 

Un alt accident grav s-a produs, vineri seara, pe 21 ianuarie, Prahova.

 

Doi tineri au murit după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, în Prahova. Șoferul a pierdut controlul volanului

 

Un accident rutier grav s-a produs vineri seară, 21 ianuarie, pe DN 1D, în localitatea Cioranii de Sus, județul Prahova. Potrivit Poliţiei Prahova, un şofer ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, iar maşina pe care o conducea ar fi intrat într-un cap de pod.

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompier, două echipaje de descarcerare și o ambulanță SMURD.  În urma accidentului, şoferul şi un pasager din faţă au fost declaraţi decedaţi, victimele fiind tineri cu vârste între 15 şi 20 de ani, au anunţat autorităţile.

Cea de-a treia persoană, în vârstă de 15 ani, are traumatism cranio-facial şi leziuni la membre, precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel