Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi frățiori români, de 3 și 5 ani, rămași singuri acasă, s-au opărit cu apă clocotită
WhatsApp
Doi frațiori, de 3 și 5 ani, din Turda au fost transferați de urgență la București, după ce s-au ars cu apă clocotită pe o suprafață mare a corpului. Cei doi copilași se aflau singuri în locuința modestă când s-a produs nenorocirea
Doi frățiori români, de 3 și 5 ani, rămași singuri acasă, s-au opărit cu apă clocotită

Părinții ar fi lăsat o oală plină cu apă la fiert și au plecat la cumpărături. Vecinii au auzit țipetele și plânsetele copiilor și au sunat imediat la ambulanță. Ajunți la fața locului, salvatorii i-au găsit într-o stare foarte gravă, cu arsuri pe o suprafață foarte mare din corp.

Medicii le-au acordat primul ajutor și i-au dus la Spitalul Municipal din Turda, unde au fost stabilizați. Pentru că leziunile erau foarte serioase, cei mici au fost transferați de urgență la București, pentru îngrijiri, informează Stirileprotv.

Familia în care s-a petrecut nenorocirea s-ar fi aflat deja în evidență autorităților. Cei doi părinți ar avea probleme de sănătate și venituri reduse, iar condițiile din locuința socială în care stau sunt precare, iar utilitățile lipsesc. Pe lângă cei doi copilași, alți trei copii ai familiei se află deja în centre de plasament. 

Polițiștii vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În același timp, și cei de la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului vor începe o anchetă.

 

Alți doi copii români au ars de vii în casa mistuită de flăcări. Frățiorul lor a reușit să se salveze

 

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină sâmbătă, 30 octombrie, în jurul orei 14.30, la un incendiu izbucnit la o casă de locuit situată pe strada Valea Rece din Târgu Mureș.

”În urma incendiului au rezultat două victime minore de cod negru. Un al treilea copil care s-a auto evacuat din locuință la momentul producerii incendiului a fost evaluat medical, nu prezintă probleme”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș, relatează zi-de-zi.ro. 

 

Un alt copil român de patru ani, mort după ce a fost accidentat într-o parcare de o camionetă

 

Un copil în vârstă de 4 ani a murit, vineri seara, în comuna Plopșoru, județul Gorj, după ce o camionetă care a făcut un viraj la dreapta într-o parcare l-a accidentat. Accidentul rutier a avut loc în comuna Plopșoru, pun polițiștii gorjeni.

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că un tânăr de 27 de ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 66,din direcția Filiași către Rovinari, când a virat la dreapta într-o parcare a acroșat cu camioneta un copil de 4 ani. În urma accidentului, copilul a decedat. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel