Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi bărbați din județul Mureș, reţinuţi pentru camătă. Polițiștii au confiscat telefoane, laptopuri şi o sumă mare de bani
WhatsApp
Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş, în urma mai multor percheziţii domiciliare, aceştia fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de camătă.
Român răpit de ruși în Portugalia, salvat de poliție după trei zile de captivitate

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, au efectuat miercuri, 6 octombrie, 13 percheziţii domiciliare, în oraşul Ungheni, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de camătă.

"În fapt, din cercetările efectuate până în prezent, a reieşit că, în perioada 2016-2021, persoanele în cauză ar fi oferit, în repetate rânduri, cu titlu de împrumut, sume de bani, pentru care, ulterior, ar fi perceput dobândă. În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor înscrisuri, telefoane mobile, laptopuri şi 1950 de euro. În baza probatoriului administrat, faţă de 2 bărbaţi, de 44 şi 45 de ani, din Ungheni, a fost luată măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie analizată oportunitatea luării altor măsuri preventive", precizează sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române - Brigada Operaţiuni Speciale Târgu Mureş. La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, specialişti criminalişti, precum şi poliţişti din cadrul celorlalte servicii operative şi jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mureş şi Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureş. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel