Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doctoriță bătută pe motiv că a eliberat „sute de adeverințe medicale pentru urna mobilă”
WhatsApp
O doctoriță din Bârla, județul Argeș, acuză că a fost agresată cu câteva ore înainte de startul votului la alegerile locale 2020.

Potrivit acesteia, motivul agresiunii pare să fi fost eliberarea unor adeverințe medicale pentru urna mobilă. 

De cealaltă parte, pacienții spun că doctoriță a eliberat adeverințe pentru urna mobilă unor persoane care nu ar avea nevoie de ele.

„În urma unor informații primite de la anumiți locuitori din satele Urluieni și Mândra, ni s-a adus la cunoștință faptul că în dispensarul din satul Urluieni, dna. Dr. Ghițulescu Rodica(consilier PNL), împreună cu fratele domnului primar (Voicu Liviu), directorul școlii Bârla(Răceanu Adrian-consilier local și candidat pe lista PNL) și Barbu Viorel(șofer microbuz școlar), eliberează adeverințe medicale(în jur de 100), fără a consulta pacienții și fără a fi prezenți aparținătorii familiilor. Aceste adeverințe urmau să fie folosite pentru urna mobilă”, a transmis o farmacistă pe un grup de Facebook.

 

„Se efectuează cercetări”

 

Poliţiştii spun că mai multe persoane au pătruns în cabinetul medicului de familie şi şi-au însuşit adeverinţe medicale ce urmau să fie depuse la Biroul Electoral, pentru exercitarea dreptului de vot.

„Se efectuează cercetări pentru loviri şi alte violenţe şi împiedicarea exercitării drepturilor electorale. (...) La finalizarea cercetărilor, cauza va fi înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, subcomisar Mădălina Epure.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel