Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dezastru în Turcia. O tornadă a făcut ravagii în doar câteva de secunde. Mai multe persoane au fost rănite
WhatsApp
O tornadă a lovit orașul Cesme, de pe coasta Mării Egee a Turciei, provocând distrugeri semnificative. 16 oameni au fost răniți, au declarat, vineri, autoritățile turce. Imaginile prezentate de agenția trucă de știri IHA au arătat clădiri, bărci și mașini deteriorate.
tornada_turcia

Tornada a lovit staţiunea Cesme, la aproximativ 90 de kilometri vest de oraşul Izmir. A rupt copacii, a distrus acoperişuri, a răsturnat maşinile şi a dărâmat o macara. Mai multe bărci s-au răsturnat, relatează AP.

Cea mai afectată zonă a fost zona cea a vilelor de vacanță. Acolo, o macara a fost răsturnată, iar șaisprezece muncitori au fost răniţi, unul ajungând la spital cu piciorul rupt, a transmis agenţia Anadolu. „Cesme, un paradis pe pământ, a trăit iadul noaptea trecută”, a spus primarul oraşului, Ekrem Oran.

Totul s-a întâmplat în 20 de secunde, a declarat, la rândul lui primarul orașului Izmir, Tunc Spyer, citat de Reuters. Edilul a adăugat că astfel de fenomene sunt consecințe ale schimbărilor climatice, iar efectele lor se văd peste tot. Vântul puternic a provocat daune majore și în oraşul apropiat Urla, unde au fost distruse sute de sere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel