Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Detalii cutremurătoare despre crima din Kazahstan: Fostul ministru al economiei și-a bătut soția timp de 8 ore până s-a stins din viață
WhatsApp
Un caz șocant a zguduit opinia publică din Kazahstan, unde fostul ministru al economiei, Kuandik Bișimbaev, este acuzat că și-a ucis soția după ce a bătut-o timp de opt ore într-un restaurant. Detalii terifiante au ieșit la iveală în timpul procesului, stârnind indignarea și revolta în întreaga țară.
Detalii cutremurătoare despre crima din Kazahstan: Fostul ministru al economiei și-a bătut soția timp de 8 ore până s-a stins din viață / Foto: Captura Youtube

Cazul a venit la lumină în urma unei tragedii care a avut loc în luna noiembrie a anului trecut, când Saltanat Nukenova, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită moartă într-un restaurant din Kazahstan, după ce a fost agresată de soțul său, Kuandik Bișimbaev, fost ministru al economiei. Conform rapoartelor medicale, Nukenova a murit ca urmare a unui traumatism cerebral, după ce a fost bătută crunt de soțul ei.

Imaginile șocante surprinse în timpul agresiunii au fost prezentate în sala de judecată, arătând brutalitatea și violența lui Bișimbaev îndreptată împotriva soției sale. Acestea arată cum femeia este lovită în repetate rânduri, iar unele dintre loviturile primite ar fi dus la moartea acesteia.

Bișimbaev, în vârstă de 43 de ani, se confruntă acum cu acuzații de tortură și crimă cu violență extremă, riscând o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare, conform presei străine.

 

fostul ministru al economiei a încercat să-și justifice acțiunile

 

În timpul procesului, Bișimbaev a încercat să-și justifice acțiunile, susținând că era extrem de gelos și că soția sa era instabilă psihic. Cu toate acestea, martorii și probele aduse în instanță contrazic aceste afirmații, arătând că agresiunea a fost premeditată și extrem de violentă.

Un aspect îngrijorător al acestei tragedii este faptul că Bișimbaev nu a intervenit sau nu a cerut ajutor medical în momentul în care soția sa era grav rănită, preferând să o lase să moară într-un local public. Mai mult, el a încercat să șteargă imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a ascunde probele împotriva sa.

Procesul lui Bișimbaev a captat atenția întregii țări, iar mulți kazahi se tem că, în ciuda faptelor sale grave, fostul ministru al economiei ar putea scăpa nepedepsit sau ar putea primi o sentință prea ușoară. Această îngrijorare este alimentată și de faptul că, în trecut, Bișimbaev a fost eliberat timpuriu din închisoare după ce a fost condamnat pentru luare de mită, datorită unei amnistii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel