Ingredientele pentru două porții:
200 de grame de lapte semidegresat
150 de grame de ciocolată neagră.
Primul lucru este să zdrobiți o ciocolată neagră cu un cuțit. Apoi transferați ciocolata zdrobită într-o cratiță. Adaugă cele 200 de grame de lapte și pune totul pe foc, la foc mic. Cratița trebuie lăsată pe foc până când ciocolata se topește complet.
V-ar putea cuceri și rețeta: Tort pufos din caise proaspete. Fără unt lapte și ulei. O felie are doar 140 calorii. Secretul unui gust irezistibil
Pentru ca amestecul nu se lipească, este necesar să amestecați continuu cu o lingură de lemn. Când ciocolata s-a topit complet, opriți focul și amestecați cu un blender vertical, aproximativ câteva minute. Compoziția trebuie să se îngroașe ușor.
Vedeți și: Desert ușor și răcoros de lămâie. Este gata în 5 minute și are 95 de calorii
Când ciocolată neagră cu lapte s-a îngroșat, se toarnă într-o ceașcă de înghețată sau într-o formă de tort. Ulterior, se dă la frigider cel puțin patru ore, după care nu mai rămâne decât să o serviți. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News