Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Descoperire macabră în Italia: Cadavrul unei românce de 36 de ani, găsit în canalul Bisatto
WhatsApp
Cadavrul unei femei de 36 de ani a fost găsit în canalul Bisatto. Acum se fac cercetări pentru a vedea cum anume a murit femeia, de naționalitate română.

Descoperirea a fost făcută în Este, în apropiere de via Borgofuro: la o primă analiză, femeia, care avea asupra sa un rucsac în care se aflau portofelul și documentele personale, nu prezenta semne de violență sau orice altceva care să sugereze intervenția unei terțe persoane.

Potrivit primelor indicii oferite de autorități, cadavrul este cel al unei femei de 36 de ani, de naționalitate română.

Ieri după-amiază, marți, 5 aprilie, o descoperire tragică a zguduit liniștea din zona Bassa Padovana: cadavrul unei femei de 36 de ani, de origine română, a fost găsit în canalul Bisatto, un efluent al râului Bacchiglione.

 

Italia. Descoperire macabră: Cadavrul unei românce de 36 de ani, găsit în canalul Bisatto

 

Descoperirea a fost făcută în Este, în apropiere de via Borgofuro: corpul fără viață a fost observat de o persoană, care se plimba pe mal, profitând de soarele cald, care a cerut imediat ajutor. Carabinierii de la stația locală și pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului și au coborât până la malul canalului Bisatto pentru a recupera cadavrul.

La prima vedere, femeia, care avea asupra sa un rucsac, în care se aflau portofelul și documentele personale, nu prezenta semne de violență sau orice altceva, care să sugereze intervenția unei terțe persoane. Militarii efectuează toate investigațiile necesare, dar cea mai plauzibilă ipoteză în acest moment este cea a sinuciderii.

Alți doi români au murit, ieri, într-un accident cumplit în Italia. Microbuzul cu care se întorceau din Franța a fost strivit de o cisternă.

Accident mortal marți, 5 aprilie,în jurul orei locale 5.45 pe autostrada A4 Torino-Milano, în direcția capitalei Lombardiei. În apropiere de ieșirea din Vicolungo, în provincia Novara, la kilometrul 78, o furgonetă albă cu patru persoane la bord a intrat în coliziune cu un vehicul greu de marfă, o cisternă.

Două persoane, în vârstă de 41 și 38 de ani, de naționalitate română, au murit, iar alte două au fost rănite în urma unui accident pentru care echipele de salvare au emis un cod galben. Duba s-a ciocnit cu cisterna din motive care nu au fost încă stabilite, iar doi dintre cei patru ocupanți au murit.

Doi dintre cei patru ocupanți au fost uciși. Victimele sunt doi cetățeni români, în vârstă de 41 și 38 de ani, care se aflau pe locurile din dreapta și din spate ale șoferului. Șoferul s-a aflat printre răniți.

Doi români, morți într-un accident cumplit în Italia

 

Duba cu numere de înmatriculare românești fusese închiriată de o firmă din zona Livorno. S-a raportat că duba se întorcea din Franța, unde cei patru ocupanți terminaseră o lucrare. Se îndreptau spre sediul central al companiei din Verona. Erau toți români, de profesie zugravi-constructori. Cisterna în care s-au ciocnit transporta vin din Spania.

Serviciile de urgență 118 au fost chemate imediat, dar cei doi bărbați nu au putut fi ajutați. Cei doi bărbați răniți au fost transportați de serviciile de urgență 118 la Spitalul Maggiore din Novara. Poliția rutieră și pompierii din Novara Est au ajuns la fața locului cu două vehicule și un camion cu macara pentru a îndepărta vehiculele implicate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel