Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Denisa, ROMÂNCA dispărută de TREI LUNI în Londra, a fost GĂSITĂ
WhatsApp
Denisa Valentina Olteanu, românca de 21 de ani dată dispărut în Londra de aproape trei luni de zile, a luat legătura cu mama ei şi este bine.

Apelul lansat de mama Denisei Olteanu, românca dispărută în Londra din luna august, a avut succes. Tânăra de 21 de ani şi-a sunat mama, explicându-i că este bine, anunță Observator. Disperată, femeia, care locuieşte în Italia, contactase celebra emisiune 'Chi l'ha Visto', în speranţa că cineva o vede pe fată şi poate da informaţii care să ducă la găsirea ei.

Citește și Londra. O tânără ROMÂNCĂ este DISPĂRUTĂ de trei luni. Mama Denisei este DISPERATĂ. A cerut ajutorul şi în emisiunea „Chi l'ha Visto"

În septembrie 2018, Denisa Valentina Olteanu a plecat din Mondovi, Italia, ca să lucreze într-un restaurant din Londra, în Marea Britanie. Anul acesta, în 8 august, fata trebuia să se întoarcă în Italia, în vacanţa de vară. În 7 august, Denisa a vorbit cu mama ei la telefon şi, de atunci, familia fetei nu a mai ştiut nimic de ea.

Citește și O tânără ROMÂNCĂ stabilită la Londra, DISPĂRUTĂ de trei săptămâni. Apelul DISPERAT al mamei ei

Ultima mărturie legată de Denisa a fost dată de o fată care ar fi văzut-o pe Denisa în 14 august, într-o sală de jocuri din Londra. Românca a fost surprinsă de camerele de supraveghere, ulterior autorităţile confirmând că este vorba despre Denisa Olteanu. Din acea zi, fata nu a mai fost văzută de nimeni. Pe telefon nu a mai răspuns, iar mesajele trimise de familie apar ca nefiind citite.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel