Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Daria, o tânără româncă a murit pe un drum din Italia. Mașina ei s-a ciocnit frontal cu un alt automobil
WhatsApp
O tânără româncă a fost implicată într-un cumplit accident rutier, produs în noaptea de marți spre miercuri. Daria Teodora n-a avut nici o șansă și a murit pe loc.
Daria, o tânără româncă a murit pe un drum din Italia. Mașina ei s-a ciocnit frontal cu un alt automobil.

Accidentul produs pe șoseaua Nuova Bazzanese din Ponte Ronca, un oraș din provincia Bologna, la ora 1.30, în dimineața zilei de 7 iunie. Daria Teodora R., rezidentă în Valsamoggia, se afla la volanul unei Dacia Duster când, din motive încă necunoscute, mașina ei s-a ciocnit frontal cu un Fiat Ducato, potrivit Corriere della Sera. 

Impactul a fost fatal pentru românca de 19 ani, care a decedat pe loc. La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe, însă medicii nu au mai putut face nimic, fiind nevoiți să declare decesul tinerei, scrie presa din Italia.

La bordul dubei se aflau două femei, cu vârste de 45 și, respectiv, 62 de ani, care au fost transportate la spital, dar viața lor nu este pusă în pericol.

Carabinierii continuă verificările în acest caz pentru a stabili cauzele și dinamica accidentului. Cercetările au fost încredințate polițiștilor din Borgo Panigale. 

--------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

    -> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

 

 

Vezi și. Italia. Șofer român, mort într-un accident dramatic pe autostrada A14: Fiul, care era în cabină cu el, și alte șapte persoane - grav rănite

 

Un tragic accident a avut loc noaptea trecută în Italia. O persoană de naționalitate română s-a stins din viață, după ce un camion ar fi intrat într-un șantier de construcții pe autostrada A14

Accident mortal pe șoselele italiene: un camion ar fi intrat într-un șantier de construcții pe autostrada A14, din cauze care sunt încă în curs de stabilire. O persoană a murit, iar fiul său și șapte muncitori au fost răniți. Evenimentele au avut loc în noaptea de 7 spre 8 iunie.

Tragicul bilanț al unui accident care a avut loc în timpul nopții pe autostrada A14 în zona Torino di Sangro, în provincia Chieti, între stațiile de taxare Vasto Nord/Casalbordino și Val di Sangro, a fost devastator. Incidentul s-a produs atunci când un camion a derapat și s-a izbit de un șantier, distrugând parapeții de protecție și afectând grav muncitorii aflați acolo pentru a repara carosabilul.

 

Șoferul camionului, un român, a pierit în accident

 

Încă se investighează motivele exacte ale accidentului, însă se presupune că viteza excesivă sau condițiile meteo nefavorabile ar putea fi factori implicați. Șoferul camionului, în vârstă de 45 de ani și de naționalitate română, a pierit în urma impactului tragic.

Fiul său, care se afla în cabină, precum și muncitorii prezenți la fața locului, au suferit răni și au fost transportați de urgență la spital. La locul accidentului au intervenit serviciile de urgență, inclusiv echipajele de ambulanță, pompierii, poliția rutieră de la Detașamentul Vasto Sud și reprezentanții Autostrăzii din Italia.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel