Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Danemarca. Un șofer român de camion a rămas fără permis și a fost amendat cu 200.000 de coroane daneze
Un șofer român de camion s-a ales cu o amendă de peste 200.000 de coroane daneze și a rămas fără permis și TIR după ce autoritățile l-au investigat pe o bandă de urgență din Danemarca.
Sursa foto: captură nyheder24.dk

Potrivit nyheder24.dk, marți dimineață românul a oprit camionul ilegal pe banda de urgență din zona de odihnă Ejer Bavnehøj.

Autoritățile i-au cerut actele la control și au descoperit că românul a livrat mărfuri la o adresă din Horsens în aceeași zi. Informațiile nu corespundeau cu dispozitivul de control al camionului, ceea ce arăta că TIR-ul nu mai ieșise din seara precedentă.

După o verificare rapidă, poliția a reușit să dovedească o cu totul altă poveste, și anume că TIR-ul a fost plecat noaptea pentru a livra mărfurile.

 

Șoferul român, determinat să spună adevărul

 

L-a determinat pe șofer să mărturisească și să i-au găsit un magnet în partea de jos a unui pachet de țigări pe care îl folosise pentru a manipula aparatul de control al camionului și limitatorul de viteză.

În plus față de manipularea aparatului și parcarea ilegală, a apărut și faptul că firma la care lucra nu a plătit utilizarea rutieră în 11 cazuri în ultima lună - și că TIR-ul a fost prea lung.

Așadar, în loc de o amendă pentru parcarea ilegală, s-a ales cu permisul de conducere suspendat, confiscarea camionului și o amendă totală de peste 200.000 de coroane daneze.

 

[citeste si]


Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
5 apr 2020, 16:05
DCMedical.ro
5 apr 2020, 08:57
DCBusiness.ro
5 apr 2020, 16:04
DefenseRomania.ro
5 apr 2020, 11:42